Actualitate

Un nou scandal zguduie Hollywoodul: Steven Seagal, noua ţintă a acuzaţiilor de hărţuire sexuală

 Jurnalistă de investigaţie şi actriţă, Lisa Guerrero a declarat pentru Hollywood Reporter că Steven Seagal a invitat-o, în 1996, la reşedinţa sa pentru a susţine o „audiţie privată“, scrie Daily Mail.

Pentru că a fost o propunere care i s-a părut suspectă, jurnalista s-a prezentat la locuinţa actorului însoţită de o regizoare. Potrivit Lisei Guerrero, actorul le-a deschis uşa îmbrăcat într-un halat de mătase. Le-a invitat înăuntru, după care, i-a spus acesteia să interpreteze un rol, în faţa lui, în timp ce stătea pe un scaun în formă de tron. Deşi Lisa Guerrero a povestit că Steven Seagal nu a încercat să o atingă, a descris întâlnirea ca fiind una extrem de „ciudată“ şi i-a spus apoi că „ar putea obţine un rol mai mare dacă s-ar întoarce, de data aceasta, pentru o repetiţie privată“, propunere pe care a refuzat-o.

Într-o înregistrare audio obţinută de DailyMail TV şi care nu a mai fost difuzată până acum, actorul Steven Seagal apare jignind mai multe jurnaliste, în cadrul unui interviu, şi susţine că „cele mai multe probleme, de-a lungul carierei sale, le-a avut cu femeile jurnaliste“.

Întrebat dacă a găsit diferenţe între reporterii de gen feminin şi reporterii bărbaţi, în timp ce-şi promova filmul „Deasupra legii“, din 1988, actorul a răspuns: „Ei bine, de fiecare dată când am avut probleme, acelea au fost, de obicei, cu femei“.

Segal a continuat: „Când cineva se află într-un turneu de promovare, vrea să vorbească despre filmul său, nu cu cine a mai făcut sex sau cu cine ar vrea să se culce sau cu cine a fost nevastă-sa acum zece ani. Ar trebui să se uite la filme porno sau altceva asemănător dacă vor să audă chestiuni de genul acesta. Sunt nişte nesimţite“, declara actorul, în timp ce reporterul îl aproba râzând.

Întrebat de ce crede că femeile jurnaliste îl „tratează necorespunzător“, Segal a răspuns: „Nici nu îndrăznesc să-ţi spun ce cred eu despre asta. Cel puţin o dată, ştiu sigur că voiau să fie «senzaţionale», că erau nişte mincinoase şi mâncau rahat“.

De asemenea, în acea perioadă, actorul susţinea că „o jurnalistă se prefăcea îndrăgostită“ de el, apoi a făcut „acuzaţii false“ la adresa lui.

„Dacă o mai văd vreodată în faţa mea, îi voi spune că ar trebui să se ducă la Zoo, că de acolo vine“, a continuat Seagal.

Întrebat cum ar putea combate aceste situaţii, pe viitor, starul hollywoodian a răspuns într-o manieră jignitoare, că va refuza să mai acorde interviuri femeilor jurnaliste: „Nu le voi mai acorda niciodată interviuri acestor cu**e ordinare“ .

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *