Astăzi 13 Decembrie 2017, Miercuri - Ultima actualizare la ora 19:21
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Social 20 Martie 2017, ora 11:51

Un ONG a organizat un eveniment de colectare a banilor pentru un azil de câini

Marime Font

Pe 14 martie Departamentul Social Cultură și Sport ai Ligii Tineretului din Moldova a organizat în Parcul Valea Morilor un concert live în aer liber cu tematica „Prietenilor noștri patrupezi”. Evenimentul a avut ca scop colectarea mijloacelor bănești, iar banii colectați urmând să fie donați unui adăpost de câini de lângă Capitală.

„Scopul acestui eveniment a fost de a ajuta un adăpost de câini „Laica” din comuna Ciorescu. Motivul este că în Chișinău sunt foarte multe persoane, care sponsorizează diverse adăposturi de câini, în schimb ei uită că în sate la fel este nevoie de ajutor. De aceea, am hotărât să facem un prim pas și să ajutăm la colectarea banilor, datorită tinerilor talentați”, a declarat Ana Maria Neagu, Coordonatoarea Clubului Social Cultură și Sport al LTM.

Programul evenimentului includea cântece la ghitară și dansuri. Tinerii au cântat împreună ținând în mâini pancarte cu mesaje de îndemnare la ajutor pentru animalele de la adăpost.„Vrem să ajutăm acest azil. Dorim ca prin cântece să atragem atenția oamenilor, să vadă pentru ce noi colectăm acești bani și care este importanța acestui eveniment. Sperăm ca ceea ce facem aici va avea impact și oamenii vor fi dispuși să doneze”, a menționat Maria Miron membră Ligii Tineretului din Moldova.

Eugen Popa, un vizitator la eveniment a decis să ofere un ajutor financiar pentru cauza tinerilor. „Nu este o sumă mare, dar sper să le reușească tinerilor să colecteze suma necesară”, a afirmat Eugen Popa vizitator.

Timpul.md

Daria Rusu,
stagiară

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Opinii & Editoriale 13 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Atunci când e cum ar trebui să fie

În luna octombrie am avut plăcerea să stau câteva zile în Iași, oraș care a reușit, prin festivalul internațional de literatură și traducere, FILIT, să se înscrie în lista marilor orașe culturale – fiți atenți! – din lume.

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Decembrie 2017, de Răzvan Munteanu

Războiul hibrid și lecția Ucrainei pentru R. Moldova

Modificările cele mai complexe apărute după sfârșitul războiului rece au fost efectuate în domeniul studiilor de securitate, riscurile și amenințările căpătând noi valențe, de cele mai multe ori chiar de natură non-militară.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 13 Decembrie 2017, de Constantin Tănase

Mârlănismul cu față europeană

Dacă e să ne luăm după Lazăr Șăineanu, autorul monumentalului „Dicționar universal al limbii române”, mârlan ar însemna numai „om prost crescut, grosolan, bădăran”.

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

În trecere prin târguri de cărți

Săptămâna trecută a avut loc la București ediţia 2017 a Târgului de carte Gaudeamus, organizat de Radio România. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Silvia Radu și stâna Primăriei

Societatea civilă de la noi (existentă în mare parte doar pe bloguri și rețele de socializare) este foarte supărată pe primarul interimar Silvia Radu. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Se apropie suta

În ajunul Zilei Naționale a României, obosită și cu gândurile în altă parte, am început să butonez la televizor cu intenția de a urmări știrile de la Moldova 1. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (IV) Adunarea Națională Moldovenească de la Tiraspol

Mișcarea de renaștere națională din 1917, care a trezit vulcanul trăirilor panromânești, ținute în frâu timp de un secol de autoritățile țariste, a avut impact nu doar asupra moldovenilor din Basarabia, ci și asupra celor de peste Nistru.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md