Actualitate

Vadim Pistrinciuc: Partidele de dreapta încă n-au convenit asupra unui candidat comun

„Pe moment discutăm cu Platforma DA, PAS, dar şi PPEM pentru a găsi un compromis. Mai mulţi fruntaşi ai acestor partide au fost lansaţi în politică de către PLDM. Deocamdată, nu am ajuns la o înţelegere. Există opţiuni diferite”, a precizat fruntaşul liberal democrat.

Pistrinciuc a declarat că dacă partidele extraparlamentare de dreapta nu vor reuşi să ajungă la un numitor comun în privinţa candidatului la prezidenţiale, atunci cel mai probabil PLDM va desemna propriul candidat. „Ar fi regretabil să nu se ajungă la o înţelegere. Noi vom vedea ce vom face. Dacă ne va conveni candidatul, îl vom susţine. Dar nu este exclus să desemnăm şi candidatul nostru. Deocamdată nu ne-am gândit la cineva concret. Dar sondajele noastre interne arată că sunt potenţiali candidaţi care au şanse”, a precizat vicepreşedintele PLDM.

Vadim Pistrinciuc a mai comunicat că în timpul apropiat va avea loc Congresul PLDM, la care va fi ale preşedintele partidului. „Vlad Filat ţine la acest partid, dar dumnealui înţelege că dosarul va dura mult timp până la finalitate. Pe la mijlocul lunii iunie va avea loc Congresul PLDM şi vom alege preşedintele. Încă nu am decis dacă voi candida la şefia partidului”, a spus el.
 
Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *