Ultima oră

Viceministrul Valeriu Chiveri a efectuat o vizită de lucru la Kiev

În cadrul reuniunii au fost examinate activitățile de pe agenda Organizației GUAM, printre care promovarea dialogului politic, interacțiunea în cadrul structurilor internaționale, dezvoltarea cooperării în sfera comercial-economică, transporturilor, energeticii, precum și alte domenii de interes reciproc. Totodată, a fost efectuat un schimb de opinii pe marginea evenimentelor preconizate să se desfășoare, în timpul apropiat, în cadrul GUAM.

Potrivit MAEIE, în cadrul vizitei la Kiev, viceministrul Valeriu Chiveri a avut o întrevedere cu prim-viceministrul Afacerilor Externe al Ucrainei, Natalia Galibarenko, în timpul căreia au fost examinate subiectele prioritare de pe agenda relaţiilor bilaterale dintre cele două țări, în special promovarea dialogului politic și cooperarea în domeniile comercial-economic, cultural-umanitar, integrării europene, reglementării raporturilor de proprietate, ecologiei, energeticii, demarcării frontierei de stat, reglementării transnistrene.

Interlocutorii au menţionat importanţa menţinerii dinamicii pozitive a contactelor bilaterale la diferite nivele şi s-au pronunţat pentru continuarea şi extinderea cooperării în domeniile de interes comun.
 
Sursa: interlic.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *