Actualitate

VIDEO LIVE – Postul de televiziune „10TV” împlineşte UN AN!

 

„Un an de activitate prodigios, timp în care am adus în casele dumneavoastră subiecte de ultimă oră. Ne-am aflat în miezul celor mai fierbinți evenimente, de unde am relatat realitate și am transmis informația obiectiv. Un an în care am realizat subiecte cu caracter instoric, cultural, social și politic. Am adus adevărul în fața Dumneavostră. Am muncit cot la cot cu o echipă tânără, ambițioasă și profesionistă. Nu regretăm nimic și avem planuri mari pe viitor. În cadrul ediției aniversare de astăzi am realizat o retrospectivă a materialelor difuzate în timpul acestui anișor pe care vă invităm să le urmăriți. Vom avea invitați speciali în cadrul orelor de dezbateri și bineînțeles, surprize pe care nu le divulgăm acum.

Fiţi cu ochii pe noi începând cu ora 16:00 pe micile ecrane şi live pe paginile de Facebook Unirea TV şi 10TV.

10TV este primul post de televiziune independent, fondat din donații și granturi, ce informează echidistant telespectatorii, privind realitățile din Republica Moldova și din lume, fondat la 10 septembrie 2016. 


10TV emite LIVE din studiourile din Chișinău și București. A fost lansat în septembrie 2016 în parteneriat cu Ziarul TIMPUL și Acțiunea 2012.

10TV s-a impus pe piața media prin știri, emisiuni de autor, dar și filme europene de calitate. Începând din ianuarie 2017, 10TV are jurnale zilnice de știri care reflectă obiectiv și echidistant problemele cu care se confruntă cetățenii R. Moldova.

Amintim că 10TV poate fi recepționat în format HD, cât și în format SD, prin intermediul rețelelor de comunicații Moldtelecom – poziția 22, StarNet – 36 și zilnic, de la ora 19:00, prin intermediul celui mai mare portal de transmisiuni live www.privesc.eu.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi!”, transmite 10TV

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *