Eveniment

Vlad Filat şi Marian Lupu au felicitat ziarul TIMPUL

„Cel mai bun judecător vă este cititorul”

Stimaţi membri ai echipei redacţionale TIMPUL! 

Acum zece ani, aţi pornit pe un drum greu, dar interesant. V-aţi propus un scop nobil – de a fi în slujba cetăţeanului, de a-l informa corect despre evenimentele ce au loc zi de zi şi de a contribui la cultivarea valorilor care ajută societatea să se dezvolte pe o cale democratică firească. Zece ani este un bun prilej pentru a face unele concluzii şi a vorbi despre perspective. Iar cel mai bun judecător în acest sens este cititorul, cel care beneficiază direct de munca dumneavoastră. De aceea, vă doresc să aveţi parte de cele mai înalte aprecieri din partea cititorilor voştri.

A fi jurnalist e o onoare, iar a fi în serviciul cetăţeanului e o onoare şi mai mare. Cu adevărat, merită tot respectul acei jurnalişti care-şi fac meseria pornind de la interesul cetăţeanului şi al societăţii. Doar un cetăţean informat corect poate fi un membru activ al societăţii, poate contribui la atingerea acelor scopuri comune pe care le avem. Vreau să vă îndemn să nu uitaţi niciodată de nobila misiune pe care o aveţi, iar drept răsplată veţi primi dragostea şi aprecierea cititorilor dumneavoastră.

Marian Lupu, preşedintele interimar al RM:

„TIMPUL de astăzi, ca şi cel al lui Eminescu, continuă să facă istorie”

Dragi prieteni,

Cotidianul Naţional TIMPUL e unul deosebit în contextul publicaţiilor naţionale. Prin efortul echipei sale de profesionişti, TIMPUL a parcurs în aceşti ani calea de la o publicaţie cu periodicitatea de o ediţie pe săptămână la un cotidian care se evidenţiază printr-un stil inconfundabil, prin obiectivitate şi imparţialitate. Cititorii, la rândul lor, aşteaptă cu nerăbdare articolele în care sunt abordate cele mai diverse probleme, cu care ne confruntăm zi de zi. Deşi, odată cu dezvoltarea spectaculoasă a tehnologiilor informaţionale, ziarul apare într-o formulă impecabilă şi pe Internet – ceea ce le oferă concetăţenilor noştri de acasă, dar şi de peste hotare posibilitatea să urmărească evoluţia vieţii moldoveneşti -, sper că plăcerea de a răsfoi paginile ziarului tipărit va rămâne pentru cititorii TIMPULUI una constantă.

Astăzi, la finele unui deceniu de activitate, putem afirma cu certitudine că TIMPUL de astăzi, ca şi cel al lui Eminescu, continuă să facă istorie. Cu prilejul remarcabilei aniversări, vă urez să aveţi şi în continuare cât mai mulţi cititori fideli şi să promovaţi cu obiectivitate şi dăruire adevărul şi valorile spirituale autentice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *