Eveniment

Vorbeşte gratuit pe fix, nu doar în reţea, ci cu toată Moldova!

Numai acum, oricine îşi va porta numărul de telefon în reţeaua StarNet, se va bucura de apeluri GRATUITE şi NELIMITATE spre orice număr de fix din toată Moldova. 

Serviciul de portare permite utilizatorilor de telefonie fixă să-şi schimbe operatorul şi în acelaşi timp să-şi păstreze numărul actual de telefon. Din 1 august abonaţii la telefonia fixă vor avea posibilitatea să aleagă de pe piaţa operatorilor de telefonie fixă cele mai avantajoase oferte.

Noii abonaţi StarNet vor vorbi gratuit şi nelimitat în toate reţelele fixe din Moldova şi vor beneficia de cele mai mici tarife pentru apelurile internationale pe Fix, care pornesc de la 0.82 lei/min şi pentru apelurile internaţionale pe Mobil, care pornesc de la 1.49 lei/min. În plus, vor beneficia de conectare gratuită şi vor avea posibilitatea să utilizeze serviciul de telefonie fixă pe calaculatorul personal, laptop sau telefonul mobil prin instalarea unei aplicaţii SoftPhone.

“Pe lângă faptul că StarNet are cele mai mici tarife de pe piaţă la apelurile internaţional şi naţional fix, acum îi asigurăm pe clienţii care îşi portează numărul la noi, cu 1 an de convorbiri gratuite atât în raza oraşului Chişinău, cât şi alte regiuni din Moldova” a spus Alexei Munteanu, director de marketing StarNet.
 
Campania StarNet Telefonie face parte din ciclul de spoturi care îi au ca protagonişti pe prietenii noştri Dragoş şi Bogdan. Bogdan este conectat la toate serviciile StarNet şi are o viaţă împlinită, pe când Dragoş caută tot felul de motive pentru a se folosi de serviciile lui Bogdan. De această dată, Bogdan este nevoit să-i împrumute telefonul fix lui Dragoş care nu are conexiune la serviciul de telefonie StarNet şi nu-şi poate suna mama să stea de vorbă.

Astfel, Bogdan are de ales: ori îl acceptă aşa cum e, ori îl aduce la StarNet să-şi porteze numărul pentru a putea comunica gratuit pe fix cu apropiaţii. Acesta fiind şi principalul mesaj de campanie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *