Actualitate

Zimbru a încheiat la egalitate meciul cu Osmanlispor

Golurile au fost marcate de Zagaevschi (24), Damașcan (62) – Guruksu (12) și Bekdemir (77).

Oaspeții au avut superioritate teritorială, au presat mereu, dar gazdele au replicat rapid. Statistica la trei indici principali, care argumentează afirmația este următoarea în favoarea echipei Osmanlispor: șuturi spre poartă, 16-4, șuturi pe spațiul porții 5-3, lovituri de colț, 8-0.

Antrenorul echipei Zimbru, Flavius Stoican, a declarat la conferința de presă de la finele partidei că este satisfăcut de rezultatul înregistrat. ”Am reușit să facem o primă repriză bună, deși am primit gol din fază fixă. Am demonstrat din nou că avem caracter, răsturnînd situația de pe tabela de marcaj. Avem șanse în meciul retur, deși repet, va fi foarte dificil. Greu, dar nu imposibil”, a spus el.

Antrenorul formației Osmanlispor, Mustafa Akcay, ca și Flavius Stoican, a spus că este mulțumit de prestația elevilor săi, scorul consemnat. ”Am jucat, cum și am așteptat, cu o echipă tînără și ambițioasă. Cum știam, ea este, în special, periculoasă prin atacurile pe extreme. În repriza a doua a jucat foarte reușit pe contraatac. 2-2 este pentru noi un succes, deoarece am înscris două goluri în deplasare”, a opinat tehnicianul.

Zimbru a evoluat în următoarea componență: Rusu, Lima (73, Burghiu), Fortes (90, Rusnac), Zagaevschi, Eric, Luan, Bruno, Moreiro, Damașcan (85, Izaldo), Emerson și Jardan.

Partida retur se va desfășura peste o săptămînă. Zimbru este unica echipă moldoveană, care s-a calificat în ediția curentă în runda a doua preliminară a Ligii Europa. 

MOLDPRES

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *