Astăzi 19 Februarie 2018, Luni - Ultima actualizare la 18 Februarie 2018
Abonamente

Politică 1 Martie 2013, ora 17:44

(BLOG) Filat e NEBUN?

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Amenințat cu divorțul, Filat vrea înapoi la nevasta înșelată.Revenirea la nevasta înșelată - în rolul principal, premierul Vlad Filat. Și nu, nu e vorba de Sanda Filat.

Straniu om. Singur iese și anunță că gata, nu mai există nici-o alianță, că el nu mai vrea, că se simte trădat. Tot el, singur, declară că nu va ceda nici în ruptul capului în fața mafiei. Tot el îl face, indirect, nebun, pe Ghimpu, după care tot el acceptă candidații PL la Ministerul Tineretului și Sportului și la Moldsilva. Tot el zice că e imposibil un nou format al Alianței pentru Integrarea Europeană, după care tot el propune negocierile cu PL și PD pentru relansarea AIE. E nebun!

Popular-băbește vorbind, Filat, după ce a scuipat în fântână, acuma, însetat, sorbește din apa acesteia.13 februarie, ora 13.28, Filat: ”PLDM declară ieșirea sa din acordul AIE la ora 14.00... Nu mă țin de fotoliu.”

După ce vede că gluma se îngroașă și miroase a alegeri anticipate, se sperie și se întoarce înapoi, la soția AIE, că alta n-are.

27 februarie, Filat: ”PLDM este pregătit să înceapă negocierile neîntîrziat, pentru a asigura Republica Moldova cu o guvernare stabilă și evitarea alegerilor anticipate.”

În schimb are și momente când e sincer :)

Sursa: blog.galbur.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Februarie 2018, de George Simion

Igor cel Fără de Țară

Chiar în aceste zile și în săptămânile și lunile, care vor urma, R. Moldova se unește cu România, comună cu comună, localitate cu localitate, om cu om. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul