Ultima oră

(CAMPANIE) MOBILIZARE ROMÂNI – RECENSĂMÂNT 2014

S-a hotărât crearea unei așa-zise „națiuni moldovenești”, distincte de cea română, care dorește „să se dezvolte alături de marea cultură și civilizație rusă.”

Acest experiment înseamnă, de fapt, umilirea românilor din Basarabia, distrugerea demnității lor naționale, deznaționalizarea lor și reducerea lor la un servilism docil.

Toți cei care încercau să reziste sau să se opună, îndrăznind să-și afirme identitatea românească în timpul ocupației sovietice erau torturați, împușcati, deportați sau condamnați la închisoare.

Deoarece experimentul a fost implementat cu atâta cruzime, roadele lui se resimt până astăzi. Astfel, la recensământul din 2004, guvernarea comunistă a perpetuat teza „națiunii moldovenești”. Acum, mai mult ca niciodată, este nevoie să punem capăt acestei nedreptăți, acestei despărțiri artificiale dintre cei de același neam. Acum, la recensământul populației și locuințelor din 2014, e timpul să demonstrăm că nu ne-am pierdut demnitatea națională, în ciuda tuturor crimelor la care a fost supus neamul nostru românesc.

Declară-te român la recensământul din aprilie 2014! Transmite-le și familiei tale, rudelor, prietenilor sau colegilor tăi acest mesaj: implică-te în campania pentru triumful adevărului istoric!

Înscrie-te ca voluntar la adresa http://romanism.ro/recensamint/ sau la numărul de telefon 067693338.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *