Actualitate

(VIDEO) Adunarea Parlamentară a OSCE a fost informată despre implicarea Rusiei în alegerile din Moldova

”Ȋn cea de-a doua intervenție la AP OSCE de azi, am prezentat colegilor măsurile pe care autoritățile din Republica Moldova le-au luat pentru ca scrutinul din 24 februarie să se desfășoare ȋn cele mai bune condiții, cu respectarea normelor internaționale. Din păcate, a trebuit să ȋmi modific discursul, ȋn ultimul moment, pentru a sesiza un nou abuz al Federației Ruse asupra țării noastre. Dosarul deschis la Moscova ȋmpotriva președintelui PDM este o ȋncercare disperată de a influența rezultatul alegerilor de duminică”, a scris Segiu Sîrbu pe Facebook.

Oficialul a accentuat că Moldova mizează în continuare pe pe sprijinul instituțiilor internaționale pentru a pune capăt acestor atacuri.

„Nu este prima dată când ne confruntăm cu o astfel de situație și mizăm, ca și până acum, pe sprijinul instituțiilor internaționale pentru a pune capăt acestor atacuri. Ȋn același timp, facem din nou apel către Rusia să ȋnceteze imixtiunea ȋn treburile interne și ȋn procesul electoral al Republicii Moldova”, a mai scris Sergiu Sîrbu.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *