Actualitate

3 ZODII ocrotite de Dumnezeu în 2020. Vor fi cele mai fericite. Urmează un AN perfect

SĂGETĂTOR
Nativii din Săgetător vor face multe schimbări în anul ce vine; unele impuse de factori externi, altele chiar de ei. Veți îndepărta din viață “balastul” – oamenii toxici, activitățile inutile, viciile. Financiar, săgetătorilor le va merge mai bine că până acum, dar nu sunt câștiguri neașteptate, potrivit newsin.ro, sunt recompense venite din muncă anilor trecuți.

CAPRICORN
Capricornii se vor preocupa foarte mult de pacea interioară. Spiritualitatea voastră e tot mai pronunțată. Viață de familie – inclusiv cea sentimentală – va fi înfloritoare. Atenție însă că pot avea loc discuții pornite de la bani. În primele trei luni ale lui 2020, capricornii vor fi foarte ocupați – și nemulțumiți – la serviciu. Apoi, situația se mai limpezește.

PEȘTI
Nativii din pești vor avea succes profesional și un an destul de liniștit. Câștigurile bănești nu vor lipsi în 2020 și e posibil să va doriți o investiție mai mare, gen schimbarea mașinii. Veți reuși. Este un an în care aproape tot ce va propuneți – în mod realist – va iese. Totuși, în domeniul financiar, aveți grijă că, deși va intră mulți bani, aveți tendința de a cheltui nechibzuit. Economisiți cât de mult posibil.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *