Astăzi 21 Septembrie 2018, Vineri - Ultima actualizare la 20 Septembrie 2018
Abonamente

Vedete 29 August 2010, ora 11:58

52 de ani de la naşterea lui Michael Jackson

Marime Font

 
 
 

La aniversarea a 52 de ani de la naşterea lui Michael Jackson, în Bucureşti au loc mai multe evenimente în memoria artistului decedat în 2009.

100 de fani români ai Regelui Pop vor dansa astăzi "The Drill", dans celebru al lui Michael Jackson. Evenimentul are loc de la ora 14 în mall-ul AFI Palace Cotroceni, din Bucureşti, dar şi în Centrul Vechi (de la ora 16), Parcul Tineretului, intrarea Şincai (ora 17), Staţia de metrou Unirii 1 (ora 18) şi Herăstrău, aleea Michael Jackson (ora 19:30).

Se va dansa pe melodii celebre ale lui Michael Jackson, ca Smooth Criminal, Dangerous, Billie Jean şi They Don't Care About Us. Cei implicaţi în organizarea evenimentului sunt membri ai Fan Clubului Michael Jackson din România.

Renume post-mortem

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009. După moartea sa, pagina de Facebook în memoria artistului a depăşit graniţa a zece milioane de fani. Dintre persoanele publice în viaţă, doar preşedintele american Barack Obama şi cântăreaţa Lady Gaga se pot mândri cu această popularitate în mediul online. 

Recent, Michael Jackson a devenit şi artistul cu cel mai mare număr de melodii descărcate de pe internet, depăşind un alt Rege, pe Elvis Presley. O companie celebră a anunţat că va lansa 100 de melodii înregistrate de Michael Jackson, dar nedifuzate până acum. Primul dintre cele zece albume va fi pe piaţă din această toamnă.

The Drill, exersat de Michael Jackson şi trupa de dansatori.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul