Actualitate

Afecţiunea rară de care suferă un şofer. A fost prins beat la volan deşi nu consumase alcool

Bărbatul a fost arestat în urma rezultatelor obţinute printr-un test de alcoolemie. Acesta a arătat că nu ia niciun fel de medicamente dar suferă de probleme de memorie, depresie şi schimbări de stare în timpul tratamentelor cu antibiotice. Bărbatul s-a supus unor investigaţii amănunţite care au arătat că alcoolemia sa creştea semnificativ după fiecare masă bogată în carbohidraţi. Potrivit specialiştilor sistemul său digestiv transformă carbohidraţii din alimente în alcool. Acuzaţiile poliţiştilor au fost retrase.

Bărbatul nu a reuşit să rezolve problema reducând carbohidraţii din alimentaţie decât pe moment. După un incident în care ”beţia” s-a soldat cu o rană la cap, acesta a revenit la spital pentru mai multe teste. Doctorii au identificat o formaţiune de natură fungică în sistemul său digestiv iar viaţa sa a revenit la normal după ce a fost supus unui tratament care a durat un an şi jumătate, arată platforma cnet.com

Sindromul rămâne un mister, studiul arătând că nu există în acest moment moduri de diagnosticare stabilite pentru această afecţiune şi nici tratamente bine stabilite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *