Externe

Bill Gates îl critică pe Elon Musk pentru dezinformările legate de pandemie

Bill Gates promite să nu folosească vaccinul anti-coronavirus pentru a implanta microcipuri în oameni
În cadrul unui interviu acordat postului CNBC, Gates a declarat faptul că Elon Musk este în afara zonei sale de expertiză și că acesta pare a face în continuu comentarii scandaloase.

Gates a declarat în cadrul interviului că Musk nu este implicat în domeniul cercetării și al vaccinurilor, dar i-a recunoscut meritele în alte domenii și speră ca expertiza din acestea nu poate fi aplicată în domeniul medical. „El face o mașină electrică grozavă. Și rachetele sale funcționează bine. Deci i-a fost permis să spună aceste lucruri. Sper să nu confunde zonele în care nu este implicat prea mult”, a spus miliardarul.

De la începutul pandemiei, Musk a fost una dintre persoanele publice care au împărtășit dezinformări către fanii lor de pe rețelele de socializare. El a explicat faptul că copii ar fi imuni la coronavirus, deși nu este așa. De asemenea, a și minimizat efectele pandemiei și a insistat pentru repornirea activităților economice.

Bill Gates explică faptul că Musk nu este sursa principală a dezinformărilor și că, în realitate, aceasta este natura internetului și a rețelelor sociale. Mai exact, patronul Microsoft este de părere că acestea permit o mai ușoară diseminare a informațiilor false și a conspirațiilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *