Actualitate

Ce spune Dorin Chirtoaca despre eliberarea lui Vlad Filat: “…mi-a provocat greata. S-a procedat las, asa cum s-a facut in 2015″/ VIDEO

Ma uit cum s-a intamplat azi, nu au fost comunicate de presa, a fost cumva pe ascuns. Senzatia asta mi-a provocat greata.

Dupa care au aparut reactiile politicienilor, Dodon spune ca a fost o surpriza, cei din blocul ACUM spun ca nici ei nu au nicio treaba, actualul ministru al Justitiei da vina pe fostul ministru al Justitiei. Doamna Stamate invers.

 

Oricat il urasc eu pe Dodon, eu nu i-as dori nici lui, nici altul criminal de pe fata pamantului, sa treaca printr-o asemenea procedura lasa prin care a trecut Filat si Platon. Trebuia sa fie un proces public, transparent.

Daca noi vrem sa fim civilizati trebuie sa facem ca sistemul sa functioneze. Judecata asta nu a fost corecta, in ceea ce-l priveste pe Filat.

Am spus de multe ori ca el trebuie eliberat, dar nu prin metoda care s-a facut azi. Imi pare rau ca nu si-au asumat raspunderea, nici Dodon, nici Sandu. S-a procedat las si astazi, asa cum s-a procedat in 2015."

https://protv.md/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *