Actualitate

Cea mai rea pisică din lume a fost pusă spre adopţie. De ce a fost numită felina o „afurisită”

Pisica cu blană colorată în alb şi negru, în vârstă de patru ani, a fost salvată de către o organizaţie pentru protecţia animalelor, chiar în Ajunul Crăciunului.

Animalul ce poartă numele de Perdita fusese abandonat deoarece stăpânul ei murise.

Conform managerului organizaţiei, felina a fost foarte simpatică în prima zi la noua ei „casă", însă apoi şi-a arătat adevărata personalitate.

Pisica a devenit brusc extrem de morocănoasă, iar iniţial, personalul adăpostului a crezut că este bolnavă, însă curând toată lumea şi-a dat seama că felina este pur şi simplu „afuristă”.

 

Potrivit anunţului de adopţie, unul dintre cele mai enervante defecte ale pisicii este faptul că îi amăgeşte pe oameni să creadă că vrea să fie luată în braţe şi mângâiată, însă imediat ce este atinsă începe să mârâie şi să „scuipe”.

Angajaţii asociaţiei au încercat să fotografieze pisica într-o postură cât mai simpatică pentru a atrage oferte de adopţie, însă singura atitudine a felinei a fost una ursuză.

O altă caracteristică a celei mai afurisite pisici, conform anunţului de adopţie, e „să te privească în suflet până ce te simţi incapabil să mai fii fericit vreodată."

Managerul asociaţiei care o găzduieşte momentan pe felina Perdita, afirmă despre animal că are un comportament extrem de caraghios care poate amuza pe oricine. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *