Actualitate

Combinaţia de blugi cu pulover nu mai este la modă! Cu ce să o înlocuieşti!

Sezonul de toamnă-iarnă vine cu veşti foarte bune pentru tine şi cu un aer proaspăt pentru garderoba ta. De ce? Pentru că designerii celebri au privit spre trendurile care au făcut furori în trecut şi le-au readus la viață, dar într-o altă formă. De la culorile vibrante şi până la articolele vestimentare împodobite cu diferite elemente decorative, acest sezon este, cu siguranţă, unul care nu va fi uitat prea uşor.

Dacă există o nuanţă care face furori în această perioadă este, fără doar şi poate, roşu. Culoarea pasională poate fi purtată cu îndrăzneală, mai ales că deja e vedetă pe podiumurile internaţionale şi energizează orice outfit. Cel mai mare avantaj al acestei culori este că se potriveşte cu orice ton de piele, aşadar reprezintă un „win-win”, o situație în care și tu, și moda aveți de câștigat. Ai curajul să ieşi din mulţime şi să te îmbraci din cap până în picioare în cea mai frumoasă culoare a toamnei. Aşadar outfitul perfect poate fi constituit dintr-o pereche de pantaloni largi, o helancă şi o jachetă de catifea. Nu ai cum să dai greş!

3 piese vestimentare pe care experții în modă nu le combină cu blugi skinny

În afară de accesoriile obişnuite precum pantofii sau genţile, care nu au scăpat nici ele de mici transformări, sunt la mare căutare dresurile cu modele deosebite, care să completeze perfect ţinutele. Acestea sunt o prezență necesară mai ales în zilele răcoroase de toamnă. Îndrăzneşte să renunţi la variantele clasice de negru şi culoarea piciorului şi să le alegi pe cele scoase din anonimat de diferite modele.

Blana se află printre vedetele sezonului de toamnă-iarnă. Dacă ţi-a plăcut întotdeauna aspectul ei şi modul în care poate înfrumuseţa o ţinută, acum ai toate motivele să o porţi. Pe lângă faptul că este călduroasă şi te protejează de frig, conferă eleganţă şi bun-gust. Se poartă blănurile colorate şi pline de viaţă ce pot să te scoată din anonimat. Astfel îţi va fi foarte uşor să te asortezi cu peisajul tomnatic.

Dacă îţi lipseşte combinaţia dintre confortabilii blugi şi puloverul util la care apelai de fiecare dată, iată o variantă de a le înlocui. Nu trebuie decât să optezi pentru o fustă în loc de jeanşi, iar puloverul oversized să ia locul celui obişnuit. Vei arăta mult mai bine şi nu vei mai dori să te întorci la vechile obiceiuri.

Trebuie să mergi la un eveniment sau vrei să arăţi impecabil la birou şi nu ştii ce să porţi? Îţi recomandăm costumul gri de inspiraţie masculină. Pentru a nu obţine un look auster şi morocănos, poţi să îţi accesorizezi ţinuta cu o gentuţă colorată, dar discretă. Un beneficiu al purtării costumului este, pe lângă eleganţă, faptul că îţi scoate în evidenţă silueta. Orice femeie care vrea să fie la modă în acest sezon ar trebui să aibă în garderobă această combinaţie vestimentară.

Ai la dispoziţie foarte multe variante care să te ajute să înlocuieşti cu succes combinaţia de blugi cu pulover în acest sezon. Îndrăzneşte să ieşi din zona de confort şi să te faci remarcată oriunde ai merge!

https://www.divahair.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *