Actualitate

Compania care a atras o finanţare de 20 milioane de dolari privind lupta împotriva risipei alimentare

Runda de finanţare din seria B a inclus o importantă investiţie de la Ingka Group, partener strategic al sistemului de franciză IKEA, Mustard Seed, Circularity Capital, D: Ax şi The Ingenious Group.

„Suntem foarte încântaţi că putem să avansăm în lupta globală împotriva risipei alimentare şi suntem recunoscători pentru sprijinul permanent al investitorilor noştri. Anul acesta am lansat Winnow Vision, un produs inovator bazat pe inteligenţă artificială care ajută bucătarii din întreaga lume să economisească 33 de milioane de dolari anual prin gestionarea cantităţii de deşeuri alimentare. Ne-am stabilit ţinta de 1 miliard de dolari economisiţi pentru clienţii noştri din deşeurile alimentare până în 2025, iar această investiţie va accelera dezvoltarea tehnologiei şi a operaţiunilor noastre pentru a putea atinge acest obiectiv”, a declarat Marc Zornes, co-fondator şi CEO al Winnow, citat în comunicat.

Lansat într-un singur restaurant pentru personal în 2013, Winnow a fost adoptat de peste 1.000 de bucătării la nivel global şi operează acum în 40 de ţări, cu sedii în Londra, Dubai, Singapore, Shanghai, Cluj-Napoca şi Iowa City.

https://www.descopera.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *