Actualitate

Corpul Alexandrei Măceşanu, reconstituit de legişti în baza oaselor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă

Nu va fi reconstituit întreg corpul, spun sursele citate, ci, de exemplu, dacă un fragment osos era din tibie, osul reconstituit va fi tibia. Dacă, însă, se constată că unul dinte fragmentele osoase găsite face parte din craniu, atunci se va reconstitui craniul.

Practic, legiştii din cadrul INML sunt puşi de anchetatori să reconstituie toate fragmentele osoase din care provin probele din butoiul din curtea casei lui Gheorghe Dincă şi să verifice dacă Alexandra ar fi putut trăi fără fragmentul osos reconstituit.

Familia Măceşanu a luat oricum decizia de a cere o altă expertiză în străinătate, pentru a se stabili dacă din fragmentele osoase găsite se poate reconstitui corpul Alexandrei.

„O să trimitem în străinătate nu doar pentru expertiză, pentru a stabili dacă ADN-ul pe care dânşii l-au constatat este real, ci şi o expertiză care să stabilească dacă se poate reconstitui corpul Alexandrei. Există astfel de experţi pe lumea asta. Nu ştiu cum de România nu are. Eu am găsit în afară”, a mai afirmat unchiul Alexandrei Măceşanu.

https://www.digi24.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *