Horoscop

Horoscop 5 septembrie 2020. O ZODIE ajunge în pragul disperării

Berbec
Te afli într-un anturaj preponderent feminin, dar în care nu te simţi prea în largul tău, de parcă nu s-ar discuta lucruri care să te intereseze şi pe tine. Faci cumva opinie separată, chiar dacă eşti de acelaşi sex ca tovarăşele tale, pentru că tu ai cu totul alte probleme pe cap.

Se discută despre cumpărături, despre preţuri, despre activităţi mondene, or tu eşti acum stresat de cu totul alte aspecte. Dacă nu-ţi găseşti locul în acest mediu, fă un efort să pleci de aici, ca să nu strici atmosfera în jurul tău cu o stare de indiferenţă care-i poate deranja pe ceilalţi.

Taur
Dacă tu nu ai soluţii la situaţia care te frământă, priveşte cu detaşare în jur, pentru că soluţiile pot apărea de oriunde. Poate nu primeşti sfaturi concrete, foarte bine conturate sau argumentate, ci ideile cele mai bune pot veni şi pe căi mai subtile, sub forma unor coincidenţe ciudate, a unor sclipiri de moment, a unor asemănări izbitoare cu ceea ce se petrece în viaţa altora.

Învaţă să captezi din jurul tău orice mic detaliu, aparent neînsemnat şi banal, dar care, aşezat la locul lui în puzzle, se va dovedi a fi piesa esenţială. Fii deci atent la toate semnalele care îţi parvin pe diverse căi, pentru că nu sunt deloc întâmplătoare!

Gemeni
Nu crede tot ce ţi se promite azi, mai ales dacă e vorba de câştiguri în bani sau favoruri în avantajul tău, pentru că nu va ieşi chiar aşa cum ţi se spune. Dacă te-ai baza pe aceste promisiuni, te-ai putea implica în tot felul de cheltuieli cu speranţa că vei putea plăti mai târziu, dar când te vei trezi în faţa realităţii, îţi vei da seama cât de credul ai fost.

Nu te aventura în nicio cheltuială sau investiţie pe care, momentan, nu o poţi acoperi, nici în rate, nici în împrumuturi neprevăzute, dar nici nu munci pentru alţii cu speranţa că, la final, ţi se va da o sumă de bani frumuşică. E şi iluzie, şi minciună aici!

Rac
Eşti mai puternic decât crezi, chiar dacă cineva din jurul tău încearcă să te intimideze cu ton ridicat sau cu diverse tehnici de manipulare, sperând că aşa se va impune. Cu siguranţă ai un as în mânecă de care vei şti să te foloseşti la momentul cel mai potrivit fără a apela cătuşi de puţin la autoritate, agresivitate sau nervi, aşa cum fac ceilalţi.

Ba chiar o astfel de confruntare de forţe, cu oameni care ţi se cred superiori, este o provocare excelentă pentru tine ca să arăţi ce poţi şi să-i învingi prin mijloace cinstite.

Leu
Adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi visai frumos, la lucruri pe care unii spuneau că există doar în basme. Dar tu mai crezi încă în poveşti şi construieşti castele superbe, şi bine faci, pentru că uneori, în goana cotidiană după lucrurile mărunte ale vieţii, uităm să visăm şi să credem cu tărie în visele noastre.

Tu dai dovadă de o imaginaţie debordantă, de o creativitate ieşită din comun, dar, mai presus de orice, de o capacitate fantastică de a vizualiza tot ceea ce doreşti să devină într-o zi realitate. Tu vorbeşti despre visele tale ca şi cum ar fi deja împlinite, palpabile, materializate, iar această atitudine te ajută să ajungi mai repede la rezultatele dorite. Nu va fi, ci la tine… deja este!

Fecioară
Dacă atmosfera nu e armonioasă în mediul tău intim, fă tot posibilul să ieşi din acel spaţiu undeva unde să te simţi mai bine. Ai nevoie de o călătorie, de o detaşare de ceea ce se petrece acasă, pentru că acolo se discută doar despre probleme, lipsuri, necazuri, care te vor afecta profund.

Dacă poţi face abstracţie de tot ce se întâmplă în mediul tău obişnuit şi să pleci oriunde vezi cu ochii, ai fi mult mai fericit. Ai nevoie de oameni, chiar şi de persoane complet străine, pentru a mai schimba un pic decorul, astfel încât să te detaşezi de balastul emoţional de acasă.

Balanţă
Nu pune la suflet conflictele care mai apar în mediile prin care treci. Dacă te laşi păcălit de aparenta agresivitate a celor din jur, ai putea reacţiona şi mai dur, şi nu are rost să torni gaz pe foc în acest mod. Ia-o şi tu în glumă, răspunde ironic ori de câte ori vezi pe cineva nervos, pentru că aşa vei dezamorsa mult mai repede orice situaţie conflictuală.

A intra şi tu în capcana nervilor, nu ajută pe nimeni, pentru că tu ai putea fi şi mai agresiv în manifestare, ca atare tu trebuie să fii cel care stă departe de ispita certurilor aprinse!

Scorpion
Copiii sunt motorul tuturor acţiunilor interesante de azi. Ori ei sunt iniţiatorii unor aventuri amuzante, cei care reuşesc să mobilizeze toată familia într-o activitate nouă şi interesantă, plin de mişcare şi de distracţie, ori toate acţiunile casei gravitează în jurul copiilor.

E veselie mare, e gălăgie, dar această atmosferă animată e benefică, deoarece fiecare îşi va regăsi optimismul aici. Mai mult, veştile care vin de pretutindeni tot în jurul acestui subiect s-ar putea să se mişte, de parcă aţi afla veşti despre recente naşteri, despre prietene însărcinate, despre botezuri sau reuşite de proporţii ale nepoţilor sau finilor, deci ai motive de reală bucurie!

Săgetător
Unul din rolurile pe care ţi le-ai asumat tu în această viaţă e să relaţionezi în cel mai armonios mod cu putinţă şi asta vei face şi azi, pentru că te apropii de oameni cu un talent deosebit.

Comunicarea merge ca unsă, prietenia e cel mai de preţ dar pe care-l poţi oferi iar lucrul în tandem sau în echipă dă roade în mod fericit. Cine te are astăzi alături simte din partea ta o energie aparte, de parcă eşti trimis de undeva de sus în viaţa lor exact când au mai mare nevoie de tine. E o satisfacţie maximă şi pentru tine să vezi că sfatul tău are ecou, că prietenia ta este apreciată la justa valoare şi că cel de lângă tine te priveşte cu recunoştinţă, semn că misiunea ta de iubire şi dăruire a fost îndeplinită.

Capricorn
Dacă eşti înconjurat de persoane potrivite, ai putea avea parte de o zi plină de evenimente, deci cea mai mare grijă trebuie să o acorzi tovarăşilor tăi de discuţie sau de aventură. Dacă aduni alături de tine oameni obosiţi, plictisiţi, nervoşi sau stresaţi, îşi vor elibera pe tine toate aceste defecte şi nu faci decât să transformi ceea ce ar fi trebuit să fie o discuţie interesantă într-un război al nervilor.

Există riscul ca în grupul pe care îl aduni alături de tine să se infiltreze şi o persoană care va agita inutil spiritele cu o atitudine ostilă şi violentă. Încearcă să-l ţii la distanţă cu tact.

Vărsător
Cântăreşte mai atent dacă merită să accepţi ajutorul pe care ţi-l oferă astăzi nişte prieteni, ca nu cumva preţul pe care îl vei avea de plătit, mai târziu, să fie mai mare decât ceea ce primeşti acum de la ei.

Ceva îţi spune să fii mai prevăzător, să nu crezi tot ce ţi se promite, pentru că, în spatele aparentei prietenii, s-ar putea afla şi altceva, care, momentan, nu iese la lumină. Când va ieşi la iveală, te vei felicita că ţi-ai ascultat intuiţia care ţi-a spus să nu te încrezi în acei oameni care aveau şi alte interese decât cele pe care le declarau sus şi tare.

Peşti
Dacă te simţi singur, nu sta în casă azi, găseşte-ţi ceva de făcut pe afară, pentru că aerul curat va avea efecte fantastice asupra psihicului tău. Chiar şi o plimbare de unul singur fără ţintă va fi de preferat decât să stai acasă şi să pierzi vremea pe lucruri neînsemnate.

Ieşind în spaţii largi, s-ar putea să te întâlneşti cu oameni care au un efect foarte bun asupra ta: te înveselesc, te revigorează, îţi ridică moralul, îţi distrag atenţia de la preocupările cărora le acorzi prea multă atenţie. poate fi şi o zi în care te dedici bunicilor sau rudelor mai în vârstă de familie, pentru că prezenţa ta le face lor o imensă bucurie! Du-te pe la ei!

stirilekanald.ro
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *