Astăzi 23 Februarie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 06:59
Abonamente

Actualitate 8 Ianuarie 2020, ora 11:25

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 IANUARIE 2020. GEMENII TREBUIE SĂ AIBĂ GRIJĂ ÎN TRAFIC

Marime Font

Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni trebuie să aibă grijă în trafic.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec au capacitatea de a face o analiză foarte rațională și logică astăzi și ar putea să se folosească de acest aspect pentru a face un bilanț profesional sau personal. Dacă este ceva ce nu le convine, ceva ce nu-i mulțumește, este momentul să facă o schimbare de macaz. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poatea duce provocări legate de muncă sau de relaționarea cu cei din jur menită să-i mobilizeze și să-i pună în mișcare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2020
Este o zi foarte bună în plan sentimental, iar cei născuți în zodia Taur au șansa să-și recunoască sentimentele, au ocazia să primească declarații de dragoste și chiar pot avea parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite. Nu este exclus ca unii nativi să afle că vor deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce vești bune din zona profesională. Se pot înregistra succese în cazul artiștilor, interpreților și celor care desfășoară activități de creație.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2020
Comunicarea în contexte oficiale, publice, și negocierile ar trebui amânate pentru că nu este cea mai bună zi a celor născuți în zodia Gemeni. Dacă sunt obligatorii aceste aspecte, cel puțin ar trebui programate în a doua parte a zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să conducă cu multă grijă și atenție, să respecte regulile și să nu facă imprudențe la volan.

Loading...


Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Rac vor avea un randament scăzut la locul de muncă, mai ales în a doua parte a zilei când grijile personale s-ar putea să le acapareze rațiunea și să le întunece viziunea. Nativii nu vor găsi soluții prea ușor și există riscul de a lăsa sarcini nerezolvate și proiecte neîncheiate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite mișcările bruște și exercițiile fizice solicitante.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2020
Posibil ca reușitele profesionale ale celor născuți în zodia Leu sau, pur și simplu, starea lor de spirit entuziastă să enerveze pe cineva din anturaj, un coleg sau un prieten, și să li se pună bețe în roate, să fie bârfiți pe la spate. Nativii nu trebuie să răspundă la provocări. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu asculte și mai ales să nu urmeze sfaturile celor din jur decât dacă sunt siguri pe reușita acestora.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de o stare de spirit destul de proastă care va tinde să se accentueze pe măsură ce se scurge ziua. Posibil ca veștile profesionale să nu le fie pe plac sau să li se refuze o cerere la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie foarte atenți la modul în care comunică cu cei din jur, mai ales la raționament, dar și la atitudinea pe care o afișează în fața celorlalți.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță încearcă din răsputeri să-și mențină entuziasmul la locul de muncă sau într-un proiect de afaceri, profesional. Nativii vor fi foarte raționali și întocmai acest aspect le poate pune piedici în relaționare sau în luarea deciziilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să se focuseze mai mult pe viața personală, pe activitățile relaxante și întâlnirile cu persoane dragi.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de calcule, de revizuiri ale unei situații financiare în prima parte a zilei. Posibil ca nativii să ceară o ofertă de preț, însă nu este recomandat să bată palma astăzi. Negocierile pot fi defavorabile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie foarte atenți la persoanele cu care se asociază și mai ales să fie atenți cui fac dezvăluiri profesionale sau legate de o afacere personală, un proiect personal.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător pot gafa astăzi în relația cu partenerul de viață. Nativii pot vorbi mai mult decât trebuie, pot fi prea sinceri în dialog sau, în cazuri izolate, ei înșiși pot afla un secret și nu vor ști cum să abordeze situația. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să dea dovadă de diplomație în abordările parteneriale. Un conflict evitat azi poate fi un plus pentru relația de mâine.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn se pot simți constrânși de o promisiune făcută în trecut, de o situație în care s-au implicat și căreia acum nu-i mai pot face față. Nativii sunt sfătuiți să se concentreze strict pe propria lor persoană, mai ales că este posibil ca ei să simtă că nu mai empatizează întocmai cu ei înșiși, cu rațiunea lor, cu stilul lor de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce șansa unui dialog care să-i ajute să-și dea seama ce-și doresc de la viață.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte motivați să facă o schimbare legată de viața lor personală. Posibil ca stresul de la locul de muncă să-i acapareze sau, din contră, un succes profesional înregistrat să contribuie la schimbarea unei mentalități înrădăcinate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie foarte atenți la persoanele cu care interacționează astăzi pentru că pot cunoaște pe cineva care să-i ajute în activarea și chiar atingerea unui țel.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești dau dovadă astăzi de un altruism ieșit din comun, iar tendința acestora va fi să și-l manifeste la locul de muncă. Nativii se implică cu responsabilitate în noi proiecte și activități. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu ia asupra lor sarcini care nu le corespund pentru că tendința de a se suprasolicita inutil și fără niciun beneficiu este mare. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:51

Piperul este un condiment des utilizat pentru a da gust salatelor si fripturilor, insa – inca din vremuri antice – proprietatile piperului au fost folosite atat in medicina, cat si in gospodarie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:45

Procurorul Teodor Niţă, care instrumentează cazul celor 16 containere cu deşeuri, care în acte figurau ca fiind obiecte de uz casnic second hand, descărcate în Portul Constanţa de pe o navă olandeză venită din Marea Britanie, a declarat vineri că acesta ar fi unul dintre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:36

Autoritățile italiene au anunțat, sâmbătă, că o a doua persoană infectată cu coronavirus a murit. Este al doilea deces înregistrat de Italia în mai puțin de 24 de ore și, de asemenea, este al doilea cetățean european care este răpus de virusul apărut în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:22

Vedetele din „Friends” se reîntâlnesc într-un nou episod realizat pentru HBO Max. Serialul „Friends” a fost difuzat timp de 10 sezoane, începând din 1994, iar ultimul episod a avut 52.5 milioane de telespectatori doar în Statele Unite....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 19:43

Simona Halep, campioană la Dubai. O partidă cu mult tenis frumos, dramatism, emoții

Simona Halep, campioană la Dubai. O partidă cu mult tenis frumos, dramatism, emoții

Jucătoarea de tenis din România, Simona Halep, locul 2 WTA, a câștigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6. Este pentru a doua oară când românca...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 16:57

Va denunța Moldova Convenția Europeană a Drepturilor Omului?

Va denunța Moldova Convenția Europeană a Drepturilor Omului?

 Decizia CEDO în cauza Ojog si Alții (nr. 1988/06) a readus in discuție problema recuperării prejudiciilor cauzate de către judecători prin adoptarea hotărârilor ilegale, care mai apoi au generat condamnarea Guvernului la CEDO.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 22 Februarie 2020, ora: 10:18

Postul Paștelui 2020. Când începe și ce tradiție bizantină NU e bine să o neglijezi

Postul Paștelui 2020. Când începe și ce tradiție bizantină NU e bine să o neglijezi

Postul Paștelui 2020. În calendarul bisericesc, în Postul Paștelui se intră în două etape, primul pas fiind făcut chiar mâine, pe 23 februarie, în Duminica Înfricoșătoarei Judecăți. Lăsată Secului pentru Postul Paștelui 2020 are două etape care conduc treptat către Postul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 09:40

Începe forajul în Marea Neagră. Producţia estimată va fi de 1 mld. metri cubi de gaze pe an, echivalentul a 10% din consumul României

Începe forajul în Marea Neagră. Producţia estimată va fi de 1 mld. metri cubi de gaze pe an, echivalentul a 10% din consumul României

Ministerul Economiei a emis, vineri, autorizaţia pentru executarea lucrărilor de foraje geotehnice offshore pe segmentul submarin al viitoarei conducte de alimentare din amonte Ana - STG, în apropierea ţărmului, în zona Vadu din judeţul Constanţa, a anunțat instituţia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:50

Bufonul regelui Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos”

Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos” Din editia print

Consilierul Premierului tehnocrat Chicu este cunoscut ca o persoana ciudată ce distribuie postări bizare pe pagina sa de facebook. Anterior Vitalie Drăgancea a dedicat mai multe postări dedicate liderilor opoziției parlamentare. Mai jos vă prezentăm câteva „idei” din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:04

5 alimente care agravează simptomele răcelii

5 alimente care agravează simptomele răcelii

Îți vâjâie capul, îți curge nasul și strănuți în continuu? Sunt semnele clare că suferi de răceală. Dar aceste simptome le au și cei care suferă de infecții virale ale căilor respiratorii superioare (IACRS). Există mai mult de 200 de viruși care pot...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:57

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Un nou caz de suicid a zguduit centrul țării. Un bărbat de 62 de ani a fost găsit strangulat în propria casă, de către fiul acestuia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:49

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Cei trei primari PDM din raionul Dondușeni, care au anunțat, joi, că pleacă din partid, au revenit peste o zi. Anunțul a fost făcut de președintele democraților, Pavel Filip.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:32

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

 Numărul zilnic de noi cazuri de contaminare cu coronavirus în China este scădere, cu 397 de cazuri anunţate sâmbătă de comisia naţională de sănătate faţă de aproape 900 vineri, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

Ieri, deputatul Octavian Țîcu a anunțat că o cărţulie „profund antiromânească şi antiunionistă” , în care se aduc jigniri statului şi cetăţenilor români, este distribuită în Parlament de „angajaţii fracţiunii PSRM”. Din aceste...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Declarații bizare ale lui Igor Dodon despre „planurile sale” în următorii ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:00

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

Horoscopul zilei de 22 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 03:20

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

Ratările Bugetelor locale de la evaziunea fiscală a posesorilor de automobile în anul 2020 vor fi de circa 500 milioane lei. Astfel, Primăriile și autoritățile raionale vor aloca pentru întreținerea și reparația drumurilor locale 750 milioane lei în loc de 1,2 miliarde...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:50

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

Opt cetăţeni ai Republicii Moldova au fost arestaţi în sudul Italiei, pentru fabricarea ţigărilor contrafăcute. Reținerea a avut loc în data de 20 februarie, în câteva locații din orașul Napoli, acolo unde suspecții îți desfășurau activitatea ilegală.

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 22 Februarie 2020, ora: 00:46

Bulgaria ar putea să amâne până la vară planurile privind aderarea la ERM-2 (mecanismul ratelor de schimb - n. r.), o perioadă obligatorie de doi ani, înainte de adoptarea monedei euro, a declarat vicepreşedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:18

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

„E paradoxal, dar străinii, investitorii și partenerii noștri externi au mai multă încredere viitorul țării noastre decât noi. Mă doare să aud în teritoriu, de la pedagogi, că poporul ăsta nu mai are viitor, nu mai avem cu cine ne mândri. De parcă marele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 20:19

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Tatiana Molcean: „Din ceea ce este în programul de care ne conducem, mă refer la programul de activitate al guvernului, din ceea ce este fixat în planul de activitate al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, nu aș spune că calendarul s-a schimbat la nivel...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 18:00

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

România nu este convinsă că autoritățile de la Chișinău sunt serioase în ceea ce privește parcursul european, declară ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. În cadrul emisiunii „Alternativa europeană” de la Radio Chișinău, diplomatul...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Februarie 2020, ora: 16:33

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Fostul ministru de Interne Alexandru Jizdan nu exclude că cei șase deputați au părăsit PDM în urma unei întrevederi cu Ilan Șor în Israel.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 15:25

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Au părăsit PD pentru că nu-i mai reprezintă! Șase primari ai unor localități din raionul Rezina și vicepreședinta raionului, Aurelia Grigoriță, au anunțat că părăsesc rândurile Partidului Democrat din Moldova și susțin grupul parlamentar „Pro Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)