Actualitate

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 21 FEBRUARIE 2020. Foc de artificii în sufletul tău!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Wow ! Esti foarte ambitios azi, planifici meticulos ce ai de gand si performezi impecabil. Cu toate acestea, asteapta-te ca progresul va avea loc cu viteza melcului. Bine si asa. Nu toate zilele sunt setate pe turatie maxima. Important este ca esti pe drumul cel bun. Nu dezarma si nu da inapoi doar pentru ca ritmul tau e prea rapid fata de ritmul pe care ti-l indica Universul. Esti binecuvantat si sustinut.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi frumoasa in care sa iti exprimi ideile si sentimentele. Deschide-te, impartaseste-ti sperantele si preocuparile, visele si aspiratiile cu ceilalti. Romantismul este in aer. Ai putea sa plutesti pe aripi de amor in compania persoanei iubite. Si clipele cu copiii se anunta a fi foarte agreabile. Caldura si intimitatea iti vor lumina timpul petrecut in compania oricui alegi.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O zi fantastica pentru a intra in tot felul de parteneriate, iata cum e azi. O zi in care sa iti intaresti conexiunea cu prietenii apropiati, sa deschizi conturi comune, sa bati palma pe o intelegere si sa faci planuri pentru un viitor minunat. Vei fi in frunte cu orice alegi sa faci. Unii dintre voi care sunt interesati sa isi aprofundeze studiile si cunoasterea pot lua o decizie bine informata azi.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Astazi ai putea sa te simti un pic scufundat in oceanul emotiilor, nimic nou pentru tine, iar acestea te vor face sa te simti mai puternic pe masura ce ziua progresaza. Totusi, asemenea circumstante scot tot ce e mai bun din tine chiar daca pe moment te plangi de ele. Vei fi in stare sa treci prin orice furtuna emotionala avand de partea ta rabdarea.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Poate ca nu ai un halou auriu in jurul capului tau, dar asta nu te impiedica sa joci cartea spirituala azi. Intr-o zi asa de plina de auspicii, iti vei satisface dorinta de a obtine intangibilul prin conceptiile spirituale sau religioase ce te conecteaza cu Sursa. Petrece timp in meditatie despre aspectele mai rafinate ale vietii ; vei fi uimit cu privire la raspunsurile pe care o asemenea stare de contemplare ti le scoate in fata.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Astazi este una din acele zile in care esti decis sa iti iei destinul in propriile maini si sa fii singurul responsabil pentru propriul tau drum. Tu detii viziunea de a penetra mastile pe care oamenii le poarta ca sa isi ascunda adevaratul sine. De aceea, alege-ti cu atentie prietenii si cunostintele cu care sa petreci timpul daca vrei sa iti faci planuri de succes si sa ii incluzi si pe altii. Este util si sa iti rafinezi abilitatile de prezentare ce te vor ajuta in perioada urmatoare pentru ca ideile tale sa fie aprobate si apreciate.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Cei cu care lucrezi pe plan profesional, colegii, colaboratori, oficiali, autoritati, vor fi foarte impresionati de capacitatile tale de munca si de abilitatile tale iar tu iti vei face partea suficient de satisfacator incat sa se vada inteligenta ta. Sunt sanse sa ai tot felul de intalniri cu oameni pe care nu ii stii, in circumstante pe care nu le poti anticipa. Retine ca nimic nu e intamplator si fiecare om este un mesager pentru tine. Descopera mesajul.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Prietenii dragi si sufletele pereche iti vor aduce mult calm si stare de usurare, ca un balsam pentru suflet. Petrece cat de mult timp posibil cu ei. Escapadele romantice cu persoana iubita te vor face sa te simti ca in rai, daca vei iesi. Relatiile de sange sunt puternice, autentice si importante. Nu te dezice de ele, din contra, retine ca un om puternic si echilibrat este cel ce isi mentine conexiunea cu cei din care provine.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Chiar daca dimineata zilei de azi poate demara intr-o stare mai de leneveala, pentru ca nivelul de energie este mai scazut gratie aspectelor astrale, vei reusi sa te mobilizezi sa te ocupi doar de activitatile prioritare si sa mai si delegi colegilor tai. Ai insa grija cine de ce sa ocupa din treburile tale, ca sa nu regreti mai tarziu aceste decizii.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Abilitatile tale intelectuale impresionante iti vor aduce rezultate foarte bune si azi dar te vor ajuta si sa te apropii de unii asociati alaturi de care poti progresa in cariera. Daca apar mici probleme, te vei descurca, nu e nimic de ingrijorare. Si un proiect aprobat pentru implementare se va finaliza cu succes, castigandu-ti reputatia de perfectionist. Este bine si frumos, mai ales ca Marte e in zodia ta si te sustine din plin.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

O intalnire romantica se apropie de tine, daca si tu o vrei, desigur. Daca da, ai grija sa te pregatesti macar cu starea de spirit potrivita pentru a avea o iesire cel putin agreabila, daca nu chiar mai mult decat atat. Astazi doresti sa mentii pe toata lumea fericita si amuzata, atat acasa cat si la munca. Si reusesti asta minunat.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Iubeste-ti aproapele este o afirmatie spirituala pe care astazi o poti pune in practica chiar la modul concret. Tu stii ca pentru tine cuvintele spirituale sunt hrana pentru suflet si ghidare pentru viata. Drept pentru care, preocuparile spirituale sunt cele ce te vor tine ocupat azi. Te poti simti si astras sa vizitezi locuri cu semnificatie religioasa despre care vrei sa stii mai multe sau doar sa simti energia locului, pur si simplu. Energia zodiei tale este foarte puternica in aceasta perioada.

sfatulparintilor.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *