Actualitate

Ignorantele zodiacului. Femeile cărora nu le pasă de nimeni

Iată care sunt cele 6 native ignorante ale zodiacului:

Berbec

Femeile Berbec își urmăresc scopul, indiferent câte inimi trebuie să frângă până la atingerea succesului mult dorit. Nu țin cont de sentimentele și de relațiile cu cei din jur, ci pur și simplu se folosesc de oameni pentru a ajunge acolo unde visează. Nu se implică emoțional în niciun parteneriat, fie că este vorba despre dragoste sau afaceri, și se pun întotdeauna pe ele pe primul plan.

Cei mai buni tati ai zodiacului. Esti si tu in top?
Taur

Nativele Taur sunt neglijente și nepăsătoare în majoritatea timpului, fiind indiferente la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Ele consideră că cel mai important în viață este să fii fericit și să nu te lași afectat de grijile și problemele celor apropiați. Astfel, femeia Taur este supericială în momentul în care acordă sfaturi și manipulează fiecare eveniment sau lucru în favoarea ei.

Leu

Narcisistele zodiacului iubesc lumina reflectoarelor, luptându-se de fiecare dată să fie în centrul atenției. În ciuda faptului că-și iubesc atât de mult corpul și pun foarte mare preț pe aspectul fizic, acestea sunt neglijente când vine vorba despre sănătate. Merg la sală, trag de fiare și mănâncă numai salate, dar nu se prezintă la medic atunci când durerile nu le mai dau pace.

Scorpion

Femeile Scorpion nu țin cont de părerea celor din jur sau de starea lor de spirit. În plus, de fiecare dată când se simt deranjate de un anumit lucru, jignesc și folosesc cuvinte murdare, fără rușine sau urmă de regret. Aceste native sunt foarte nepăsătoare și rănesc oamenii cu zâmbetul pe buze și cu mult sarcasm.

Femeie care este privita de mai multi barbati

Săgetător

De fiecare dată când simt nevoia să atragă atenția asupra unui lucru, femeile Săgetător nu țin cont de oamenii din jur sau de sentimentele celui vinovat și încep să reproșeze și să critice în fața tuturor. Nimeni nu poate face oamenii să se simtă mai stânjeniți decât nativele Săgetător, care nu țin cont de aspectele esențiale ale unei relații.

Pești

Nativele Pești sunt femei foarte sensibile și emotive, dar extrem de manipulatoare și viclene. Știu cum să se folosească de sensibilitatea lor exagerată pentru a obține ceea ce-și doresc de la apropiați. Nu le este greu să verse o lacrimă și să joace rolul victimei, pentru că sunt de părere că scopul scuză mijloacele.

https://www.divahair.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *