Actualitate

La ce ore să bei apă ca să ajungi la greutatea ideală

Pe lângă toate aceste beneficii, se pare că dacă bei apă în anumite momente ale zilei, poți chiar să slăbești și să ajungi la greutatea pe care ți-ai dorit-o. Studiile au arătat că, în cazul în care consumi acest lichid în mod regulat, metabolismul tău funcționează mai bine, fapt ce accelerează arderea grăsimilor, conform ncbi.nlm.nih.gov.

Iată cum trebuie să bei apă corect pentru a ajunge la greutatea ideală!
După ce te trezești
Imaginează-te că începi să mergi cu mașina într-o zi când temperatura este sub 0 grade, fără să lași motorul să se încălzească. Este un dezastru, nu-i așa? Același lucru este valabil și pentru corpul uman. Fără să îți ”pornești” corpul în acest mod în fiecare dimineață, starea de sănătate îți poate fi afectată, îndeosebi atunci când sari peste prima masă a zilei. Consumând un pahar de apă în fiecare dimineață, pe stomacul gol, îți activezi metabolismul și scapi astfel de toate toxinele acumulate în organism.

Înainte de fiecare masă
Bea un pahar plin cu apă înainte, pentru a ajuta digestia și a grăbi procesul de ardere a grăsimilor. Apa te ajută să procesezi alimentele mai repede și să absorbi toate nutrimentele. Senzația de sațietate pe care o ai după ce bei apă te va ajuta să mănânci mai puțin, și astfel, vei reuși să îți păstrezi greutatea ideală.

Înainte să faci baie
În timpul băii corpul se deshidratează, deoarece apa caldă sau fierbinte îți crește temperatura corpului, dar și presiunea sângelui. Așadar, dacă vrei să reduci din aceste efecte negative, bea un pahar de apă înainte de a intra în duș.

https://www.divahair.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *