Actualitate

Robbie Williams şi-a angajat gărzi de corp care să îl apere de extratereştri

Într-o discuţie cu vedeta TV Jo Wood pentru podcast-ul "Alien Nation", Williams a explicat: "Motivul pentru care am cerut pază 24 de ore din 24 nu a fost pentru propria mea siguranţă, ci pentru că sunt speriat de ce s-ar putea întâmpla în jurul meu când aş fi singur".

"Mi-a fost întotdeauna teamă să vorbesc cu ei, pentru că acest lucru i-ar face reali, iar, dacă este numai în capul meu, va rămâne doar în capul meu", a mai spus acesta. Williams a declarat că ar putea suferi de "o maladie mintală", dar a completat că spune acest lucru doar pentru a-i calma pe cei sceptici.

De mai mulţi ani, Robbie Williams a dezvoltat o pasiune pentru extratereştri, mutându-se în California, unde pleacă adeseori în expediţii pentru descoperirea de OZN-uri. În vârstă de 45 de ani, Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium". În 2010, Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *