Actualitate

Un bărbat a jefuit o bancă la prima întâlnire cu o femeie, apoi a obligat-o să îi fie complice

Femeia implicată nu a fost pusă sub acuzare. Ea a povestit că totul a început după ce l-a luat pe Castillo de la casa părinților lui din Rhode Island. A condus către North Attleboro, în timp ce el stătea în scaunul pasagerului și bea vin.

Cei doi nu se mai întâlniseră față în față până în acea zi. Bărbatul a rugat-o să oprească mașina în apropierea unei bănci, apoi a ieșit din mașină. A revenit după câteva minute în fugă, purtând ochelari de soare, o pălărie și având o armă în mână și în cealaltă 1000 de dolari. "Pornește acum", a spus Castillo, iar femeia s-a panicat și a plecat de pe loc.

Procurorul a spus că Castillo a intrat în banca din North Attleboro și i-a arătat arma casierului, apoi i-a cerut 1000 de dolari. Casierul i-a dat banii, ia bărbatul a fugit, s-a urcat în mașina femeii și a plecat.

Femeia a povestit poliției că inițial s-a supus, însă după ce a văzut mașinile de poliție din North Attleboro a tras pe dreapta și s-a îndepărtat de mașină.

Christopher Castillo a fost arestat de poliție, asupra sa fiind găsit un pistol neîncărcat și cei 1000 de dolari furați.

digi24.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *