Actualitate

Un britanic ar putea deveni cel mai în vârstă bărbat din lume, după decesul japonezului de 112 ani – VIDEO

„Nu sunt foarte încântat pentru acest record, pentru că asta înseamnă că altcineva a murit”, a spus Bob Weighton.

Un purtător de cuvânt al Guinness World Records spune că, în momentul de față, se fac investigațiile specifice după decesul lui Watanabe, înainte să fie desemnat următorul deținător al recordului de vârstă.

Bob Weighton este și cel mai în vârstă bărbat din Marea Britanie, record pe care l-a deținut împreună cu Alfred Smith, care era născut în aceeași zi, dar care a murit vara trecută.

Bob împarte titlul de cea mai în vârstă persoană din Marea Britanie cu o femeie – Joan Hocquard.

 

Weighton a fost inginer și a lucrat în Taiwan, Japonia și Canada, iar acum locuiește într-un azil din Alton. Anterior, el a declarat pentru BBC: „Nu am trăit cu teama că voi fi călcat de autobuz sau cancer. Nu am făcut nimic special ca să ajung la această vârstă. Cred doar că sunt un mare norocos!”.

A mai spus că banii nu au contat niciodată prea mult pentru el și crede că râsul este mult mai important. Glumind, el spune că secretul longevității sale este „fuga de moarte”.

În lume există aproximativ 50 de femei mai în vârstă decât Bob Weighton, cea mai longevivă fiind Kane Tanaka, o japoneză care a împlinit 117 ani. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *