Actualitate

Un curier care a scuipat pe o pizza înainte s-o livreze ar putea petrece 18 ani în închisoare

Potrivit agenţiei de ştiri DHA, fostul curier, concediat ulterior, este acuzat că a deschis cutia cu pizza şi că a scuipat pe aceasta înainte de a suna la uşa clientului.

Gestul său a fost descoperit câteva zile mai târziu, după ce un apropiat al proprietarului imobilului a vizionat imaginile filmate de camera de supraveghere. Acesta a alertat locatarul, care a depus o plângere.

Joi, în timpul celei de-a cincea audieri în cadrul procesului, procurorul a solicitat între doi ani şi jumătate şi 18 ani de închisoare pentru două capete de acuzare: ”punerea în pericol a vieţii sau a sănătăţi unei persoane prin alterarea alimentelor” şi ”degradarea unui bun”.

Motivele din spatele gestului bărbatului nu sunt cunoscute, însă DHA a relatat că acesta a filmat scena cu telefonul mobil. O fotografie publicată de agenţie îl arată pe fostul curier în timp ce se apleacă deasupra cutiei cu pizza ţinând în mână telefonul.

Pedeapsa solicitată pare foarte mare, chiar şi în conformitate cu criteriile sistemului de justiţie turc, recunoscut prin faptul că este foarte puţin indulgent. Prin comparaţie, infracţiunea de ”apartenenţă la o organizaţie teroristă armată” este pedepsită cu 15 ani de închisoare, precizează AFP. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *