Actualitate

USAID va oferi granturi pentru înlesnirea exportului de fructe şi struguri

Activitățile de grant includ, dar nu se limitează la: investiții în alinierea produsului la cerințele cumpărătorului; activități de elaborare și implementare a instrumentelor de marketing; investiții în resurse umane etc.

Pentru persoanele interesate de apelul de granturi, pe data de 14 februarie, va fi organizat un atelier informativ privind procedura de aplicare.

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova își propune în perioada 2016-2021 să contribuie la dezvoltarea sectorului agricol pentru a impulsiona creșterea economică și schimbările în localitățile rurale, sporind bunăstarea locuitorilor țării noastre. Pentru atingerea acestui obiectiv, proiectul APM, împreună cu antreprenorii agricoli, Asociațiile utilizatorilor de apă pentru irigare și alți parteneri, contribuie la majorarea profitabilității fiecărui hectar de teren agricol, creșterea calității și productivității produselor cultivate, sporirea vânzărilor pe piața locală și internațională și încurajarea parteneriatelor în sectorul agricol.

moldpres.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *