Actualitate

Zodiacul Grecesc: Află ce fiinţă mitologică te reprezintă într-una dintre cele mai vechi civilizaţii

CENTAUR: 8 ianuarie – 12 februarie

Nativii născuţi sub acest semn zodiacal trebuie s înveţe să se controleze pentru că se lasă conduşi de sentimente şi nu de raţiune. Sunt firi impulsive şi dacă se supără devin foarte zgomotoşi pentru că nu se pot stăpâni.

HARPIE: 13 februarie – 18 martie

Aceşti nativi cred cu tărie în puterea karmei şi sunt foarte fericiţi dacă cineva care i-a rănit primesc pedeapsa bine meritată. Sunt ranchiunoşi şi ţin ură pe persoanele care le greşesc, dar trebuie să aibă în vedere că această atitudine le otrăveşte sufletul. Dacă ar învăţa să zâmbească mai des, ar duce o viaţă minunată.

Citeşte şi: Zodiile care suferă teribil în următoarele luni! Aceşti nativi vor fi trădaţi în dragoste

PEGAS: 19 martie – 24 aprilie

Aceşti nativi trebuie să se lupte cu propria gândire pentru că este una negativă şi ar trebui să facă mai multe sacrificii pentru persoanele pe care le iubesc. Aceste persoane se pun pe primul loc, dar nu acceptă dac cineva îi pune pe ei pe locul doi.

Vor afla în scurt timp că nu sunt de neînlocuit şi vor suferi când cei din jurul lor îi vor părăsi. Indiferenţa li se va pedepsi prin singurătate dacă nu-şi revizuiesc atitudinea.

CERBER: 25 aprilie – 30 mai

Nativii acestei zodii adoră diversitatea şi nu suportă rutina. Acest lucru nu-i avantajează deloc într-o relaţie şi nu vor să-ţi ia nici un angajament serios. Multe persoane consideră că aceşti nativi sunt superficiali. Dacă se enervează, cel care i-a supărat va cunoaşte flăcările Iadului.

SATIR: 31 mai – 3 iulie

Aceşti nativi sunt pasionali şi vor tot timpul adrenalină. Au o atracţie pentru tot ce este interzis, dar când lucrurile devin serioase pe plan sentimental se sperie de cele mai multe ori şi aleg să pună capăt relaţiei. Aceşti nativi ar trebui să nu mai intre în situaţii complicate şi să se îndrăgostească mai întâi de sufletul unui om, apoi de trup.

SIRENĂ: 4 iulie – 10 august

Aceşti nativi ar trebui să fie mai sinceri şi mai naturali pentru ajung să-i facă pe cei din jurul lor să sufere. Atrag persoanele în viaţa lor ca un magnet şi odată ce cuceresc pe cineva, le place să se joace cu sufletele lor. Îi fac pe ceilalţi să se îndrăgostească, apoi îi părăseşte.

GRIFON: 11 august – 15 septembrie

Posesivitatea este cea mai evidentă trăsătură a acestor nativi. Sunt muncitori şi ambiţioşi, de aceea reuşesc întotdeauna să obţină ce şi-au propus, iar când au obţinut acel lucru nu îi mai da drumul. Totuşi, le lipseşte maleabilitatea şi sunt rigizi.

HIMERA: 16 septembrie – 22 octombrie

Aceşti nativi au o fire schimbătoare şi sunt asemenea unui cameleon. De cele mai multe ori, nici cei apropiaţi nu îi înţeleg pe aceşti nativi şi nu se pot baza pe ei. Dacă se află într-o relaţie, aceşti nativi îşi surprind partenerul cu comportamentul lor schimbător de fiecare dată, şi nu într-un mod plăcut.

SFINX: 23 octombrie – 30 noiembrie

Nativi născuţi sub acest semn zodiacal pun prea mare preţ pe lucrurile materiale şi uită dese ori că adevărata comoară se află în sufletul nostru şi asta ne aduce de fapt fericirea. Ar trebui să înveţe să fie mai empatici şi să se gândească mai mult la cei din jurul lor pentru că nu prea ţin cont de ceilalţi atunci când vor să-şi atingă un ţel.

MINOTAUR: 1 decembrie – 7 ianuarie

Atunci când au nevoie de ajutor, aceşti nativ apelează mereu la cei apropiaţi, însă când au şi ei nevoie de cineva care să-i sprijine, ei nu sunt acolo niciodată. Se simt mai special decât ceilalţi şi nu acceptă când nu li se cuvine lor anumite lucruri. Vor să fie mereu în centrul atenţiei şi să fie cei complimentaţi.

https://clickpentrufemei.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *