Social

125 de blocuri din capitală rămân fără apă caldă pentru două săptămâni

Directorul general al SA Termoelectrica, Veaceslav Eni, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în perioada 10 iulie-15 septembrie curent, la Centrala Electrică cu Termoficare Sursa I vor fi operate un şir de lucrări fără precedent, care vor permite asigurarea capitalei în regim non stop cu apă caldă menajeră. În această perioadă vor fi efectuate lucrări de reparaţie şi modernizare a liniei de legătură între CT Vest şi Circuitul unic de termoficare. Lucrările respective sunt parte a unui proiect finanţat de Banca Mondială şi prevăd reparaţia capitală a două segmente de reţea termică de circa 4 km.

Până la sfârşitul lunii iulie, cât timp vor fi efectuate lucrările la Sursa I, consumatorii vor fi asiguraţi cu apă caldă menajeră de la CT Vest. Conectarea nu a fost posibilă pentru 125 de consumatori din sectorul Ciocana. Este vorba despre străzile Alecu Russo, M. Sadoveanu, Mircea cel Bătrân, Igor Vieru, Ion Dumeniuc, Ginta Latină, Nicolae Milescu Spătaru şi Petru Zadnipru.

Termoelectrica livrează anual în sistemul energetic naţional circa 20% din consumul total de energie electrica din Republica Moldova şi asigură cu servicii de termoficare peste 7 mii de imobile din municipiul Chişinău şi suburbii. 

IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *