Astăzi 19 Februarie 2018, Luni - Ultima actualizare la 18 Februarie 2018
Abonamente

Actualitate 6 Octombrie 2017, ora 16:31

3 zodii care se despart până de Crăciun

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Mai sunt două luni până la Crăciun şi dacă cei mai mulţi preferă să petreacă sărbătorile în familie, alături de prieteni, 3 dintre zodii vor fi singure. Neintelegeriile, geloziile, reproşurile, toate sunt tratate în următoarea perioada, iar până la sfârşitul anului decid să se despartă de cel care le este acum partener de viaţă.

Iată care sunt zodiile care spun adio în curând:

CapricornS-au înmulţit în ultima vreme discuţiile aprinse cu perechea ta şi simţi că se apropie sfârşitul relaţiei. Încă nu ai curajul să îi pui punct, sperând că lucrurile se vor îndrepta. Totuşi, ţi-e aproape limpede că mult nu mai pot merge lucrurile în ritmul acesta, întrucât incompatibilitatea dintre ţine şi partener este vizibilă, iar semnele nepotrivirii de caracter sunt clare.

Vărsător

Au cam dispărut fluturaşii de la începutul relaţiei şi au făcut loc fiorilor mâniei. Legătură dintre ţine şi partener este din ce în ce mai fragedă, mai tensionată. În vreme ce tu adori să fii înconjurată de prieteni, să socializezi, cel care îţi e acum alături preferă să rămână mai mult în casă.

Leu

Te simţi constrânsă în relaţia pe care o ai, simţi că eşti prizonieră şi vrei să te eliberezi. Deşi relaţia este confortabilă, vrei mai mult, firea ta rebelă şi setea de libertate îşi cer drepturile. Simţi că trebuie să continui singură măcar o vreme, aşa că îţi faci în capul tău planul pentru o despărţire cât mai puţin dureroasă, scrie ele.ro.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Februarie 2018, de George Simion

Igor cel Fără de Țară

Chiar în aceste zile și în săptămânile și lunile, care vor urma, R. Moldova se unește cu România, comună cu comună, localitate cu localitate, om cu om. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul