Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la 19 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Frumusețe 6 Aprilie 2016, ora 06:12

4 tratamente de beauty pentru noapte

Marime Font

Cele opt ore de somn din timpul nopţii pot fi mult mai bine valorificate decât prin odihnă. Cea mai bună veste pentru femei este că pot fi multitasking chiar şi în orele de somn, iar efectele sunt mult mai vizibile decât aceleaşi tratamente realizate în timpul zilei.

Nu vei avea nevoie decât de câteva minute înainte de culcare şi te vei bucura de un păr mai sănătos, o piele mai hidratată şi dinţi mai albi. Astfel, vei avea parte la propriu de un somn de frumuseţe în fiecare noapte.

Dinţi mai albi

Îţi doreşti un zâmbet fermecător? Optează pentru bicarbonat de sodiu în fiecare seară, înainte de culcare. După ce te speli pe dinţi, pune pe periuţă puţin bicarbonat de sodiu şi periază-ţi din nou dantura. „Particulele din această substanţă lustruiesc suprafeţele şi, în combinaţie cu apa, ajută la îndepăratrea petelor”, susţine dentistul Jonathan Levine. Bineînţeles că poţi face asta oricând în timpul zilei, însă este mult mai dificil, din cauză că trebuie să treacă cel puţin 2-3 ore pentru a putea mânca ceva, după ce s-a realizat acest tratament. Foarte important: ai grijă să nu apelezi la acest truc decât o dată pe săptămână, altfel dinţii tăi vor avea mai mult de suferit.Şterge ridurile

Probabil că majoritatea femeilor folosesc creme speciale pentru noapte, sau serumuri anti rid, însă acum poţi trece la următorul nivel. Măştile “de dormit” sunt cea mai nouă descoperire din domeniul îngrijirii tenului în timpul nopţii şi vin tocmai din Asia. Aceste produse cosmetice trebuie aplicate înainte de culcare, pe pielea demachiată şi hidratată. Aceste măşti ajută la o mai bună hidratare pe timpul nopţii, aşa că te vei trezi cu o piele moale şi catifelată, ca după un tratament cosmetic.

Un păr mătăsos

Dacă ai părul lung, studiile au demonstrat că acesta este cel mai mult agresat în timpul somnului. Răsucitul în pat duce la ruperea firelor şi la un aspect mat, nestrălucitor, al coafurii a doua zi. Stilistul londonez Michael Van Clark recomandă, în acest caz, să optăm pentru feţe de pernă din satin sau chiar din mătase: „Suprafaţa lucioasă îi permite părului să alunece, ceea ce minimizează daunele”, explică acesta. Dacă, în schimb, ai părul foarte încurcat dimineaţa, este recomandat să dormi cu părul împletit: „Pe lângă un păr mătătsos şi descurcat, te vei trezi şi cu onduleuri fermecătoare”, spune acelaşi specialist.

Gene mai lungi şi mai dese

Cu toate că există pe piaţă o mulţime de tratamente pentru creşterea genelor, specialiştii ne recomandă să le urmăm tot pe cele home made. De exemplu, doctorul estetician Gwen McGuire sugerează să aplicăm, seara, înainte de culcare, ulei de ricin pe gene pentru ca acestea să fie mai lungi, mai dese şi mai sănătoase. Nu te îngrijora dacă nu vei avea rezultate imediate, acestea vor fi vizibile abia după cel puţin 8 săptămâni de utilizare constantă.

Sursa: one.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul