Actualitate

5 EVENIMENTE la care merită să mergi AZI 18 decembrie!

New Year Party ASEM

Examene? Nu, n-am auzit! Dacă ești de la ASEM, sau poate nu, vino la petrecere. Relaxează-te, distrează-te și uită de sesiune alături de TheFamilyB, Demmy Dance, SIS N BRO și DJ Rudy Wave. Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

O seară cu maestrul Eugen Doga și colinde românești

O serată de excepție alături de maestrul Eugen Doga. Restaurantul Vatra Neamului și Vinăria din Vale vă invită să petreceți o seară de neuitat, dedicată colindelor tradiționale și cântecelor de Crăciun. Mai multe vedeți pe Facebook.

Spectacolul „O aventură tomnatică”

„O aventură tomnatică” – o incursiune insolită în universul casnic al zilelor noastre – comedie dulce-acrişoară, farsă cu subînţelesuri, plină de replici sclipitoare; spectacolul prezintă o radiografie necruţătoare a vieţii unui cuplu ce vrea să o ia mereu de la capăt. Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

Orășelul de Crăciun

Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun. Începând cu 1 decembrie 2019 şi până pe 19 ianuarie 2020, între orele 10.00 şi 23.00, vino în Scuarul Teatrului de Operă și Balet să descoperi magia sărbătorilor de iarnă. Mai multe detalii vezi pe Facebook

https://diez.md/

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *