Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la 19 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Frumusețe 12 Iulie 2016, ora 07:30

5 trucuri de frumuseţe care te ajută să fii gata în doar 5 minute

Marime Font

Uite cum poţi să fii gata în doar 5 minute cu ajutorul acestor 5 trucuri de frumuseţe! 

Dacă vrei să fii în fiecare dimineaţă gata în doar 5 minute, fără prea mult efort, poţi să urmezi aceste 5 trucuri de frumuseţe. Ele te vor ajută să economiseşti timp şi să arăţi senzaţional indiferent de locul în care mergi.

1. Renunţă la produsele de frumuseţe care nu sunt absolut necesare. Bazează-te pe produse precum fondul de ten sau crema colorată, mascaRE şi rujul. Renunţă la iluminator, pudra sau eyeliner. Poţi arată grozav şi fără ele. Bineînţeles, asta dacă nu eşti deja expertă în trasarea liniilor fine pe pleoape.2. Foloseşte o crema hidratantă colorată în locul fondului de ten. Această are o textura mult mai uşoară, se aplică mai rapid şi hidratează tenul în acelaşi timp. Astfel pielea ta va avea un aspect luminos pe tot parcursul zilei şi nu vei stă stresată că fondul de ten s-a adunat în liniile fine de pe faţă.


3. Alege produse de machiaj cu factor de protecţie solară. În acest mod te asiguri că pielea ta este protejată de efectele nocive ale razelor soarelui pe tot parcursul zilei şi nu trebuie să pierzi timpul aplicând crema cu factor de protecţie în mod separat.

4. Foloseşte culori puternice pentru buze. Buzele roşii au fost dintotdeauna semnul încrederii de sine şi al feminităţii. Nu vei da niciodată greş cu această culoare. Un machiaj foarte simplu completat de buzele roşii te va ajută să salvezi mult timp.

5. Exfoliază-ţi tenul seară. În acest fel îl pregăteşti pentru machiajul de a două zi. Pielea va absorbi mai bine produsele şi astfel ele vor rămâne fixate mai mult timp. Atenţie! Nu trebuie să exagerezi cu exfoliantul pentru a nu priva tenul de uleiurile sale naturale.


blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul