Fotbal

7 milioane pentru Adi Mutu

"Fenerbahce e gata să facă primii paşi oficiali pentru cumpărarea lui Mutu. Clubul turc va oferi şapte milioane de euro Fiorentinei şi îi va propune un contract pe trei ani jucătorului. Preşedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, nu e deranjat deloc de suspendarea jucătorului pentru dopaj, până la 29 octombrie, şi se concentrează pe Mutu nu numai pentru o revigorare din punct de vedere sportiv a grupării sale, dar mai ales pentru publicitate", a notat sursa citată.

Site-ul italian a adăugat că întâlnirea între impresarii jucătorului român şi directorul sportiv al Fiorentinei pentru a discuta viitorul lui Mutu, stabilită iniţial pentru finalul săptămânii trecute, a fost amânată "pentru o dată ulterioară".

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

Atacantul român are contract cu Fiorentina până în 2012, însă italienii au declarat recent că sunt dispuşi să renunţe la fotbalist, dacă cineva ar oferi o sumă adecvată de bani.

Sursa: mediafax

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *