Actualitate

A cumpărat în R. Moldova un PERMIS FALS cu 400 de euro dar a fost PRINS la vamă română

Potrivit poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huşi, bărbatul a fost prins în noaptea de marți spre miercuri, când oamenii legii l-au oprit pentru control, în localitatea Drânceni.

„La controlul de frontieră, L.C. a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din R. Moldova. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals şi că L.C. nu figurează în bazele de date ca fiind posesor de permis de conducere”, a transmis Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

Ieșeanul, în vârstă de 53 de ani, le-a spus, în cele din urmă, anchetatorilor că a cumpărat permisul de conducere prin intermediul unui cetăţean din Chişinău, pe care nu îl cunoaște, contra sumei de 400 de euro.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar la finalizare vor fi dispuse măsurile legale.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *