Astăzi 19 Februarie 2018, Luni - Ultima actualizare la ora 13:28
Abonamente

Actualitate 13 Octombrie 2017, ora 11:35

Află dacă zodia ta se numără printre cele mai puternice

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

 Se spune că frumusețea vine din interior și stă în ochii privitorului. Altfel spus, e un concept subiectiv, iar fiecare persoană are ceva special. Potrivit astrologilor, fiecare zodie are un dar al ei, pe care nimeni nu îl poate lua. Află care este al tău!

Cea mai puternică zodie
Vei fi surprinsă să afli că cea mai puternică zodie este nimeni alta decât zodia Pești. Nativii sunt foarte romantici și gentili, dar în același timp sunt pregătiți să înfrunte orice provocare a vieții.

Cea mai sexy zodie
Când spui sexy, te gândești la Berbec. Nu sunt ei poate cei mai frumoși, dar au darul de a-i atrage ca un magnet pe cei din jur. Datorită carismei lor, mulți pretendenți stau deja la rând.Cea mai de încredere zodie
Aceasta este, cu siguranță, zodia Fecioară. Loiali și grijulii, nativii Fecioară au grijă de semeni și se dedică cu totul casei și familiei.

Cea mai drăguță zodie
Câștigătoare este zodia Săgetător, căci natura a fost mai mult decât darnică cu acești nativi. Cu o frumusețe remarcabilă, persoanele născute sub semnul zodiei Săgetător au lipici și sunt extrem de mulțumiți de modul în care arată.

Cea mai norocoasă zodie
Fără doar și poate, cea mai norocoasă zodie este zodia Gemeni. Nativii sunt mereu optimiști cu privire la viitor și, fără să facă mai nimic, au noroc cu carul. Sunt genul de oameni care se află întotdeauna la locul și momentul potrivit.

Cea mai comunicativă zodie
Premiul pentru cea mai comunicativă zodiei revine nativilor Balanță, care s-ar împrieteni cu oricine și ar discuta despre orice, fără să conteze diferențele dintre persoane.

Cea mai strălucitoare zodie
Poate ți se pare previzibil, dar nativii Vărsător dețin titlul de cea mai strălucitoare zodie. Originali, la modă și cu un stil aparte, aceștia se comportă ca o celebritate pe covorul roșu. Acaparează atenția oriunde ar merge.

Cea mai secretoasă zodie
Aceasta este zodia Capricorn! Nu numai că nu își împart gândurile, dar cu greu îi poți citi pe acești nativi, destul de introvertiți.


Cea mai cuminte zodie
Există și zodii cuminți. Poate cea mai cea este chiar zodia Rac. Nativii acestui semn iubesc familia, copiii, viața de cuplu și militează pentru iubire, dreptate și gingășie. Sunt exact ca niște îngeri!

Cea mai profundă zodie
Scorpionul este o zodie greu de înțeles, dar cu o profunzime de ordin filosofic. Orice ar spune, cuvintele și gesturile nativilor pot fi analizate și interpretate în amănunt.

Cea mai elaborată zodie
Nativii Taur primesc titlul de cea mai elaborată zodie, căci ei știu cum să se comporte în societate, cum să își păstreze finețea și eleganța, dar mai ales integritatea.

Zodia de neuitat
O zodie pe care nu ai cum să o uiți cu ușurință dacă o întâlnești este nimeni alta decât zodia Leu. Grație atitudinii lor regale, acești nativi își vor lăsa amprenta pe sufletul tău și te vor uimi de la primul gest.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Februarie 2018, ora: 08:21

Grigore Vieru – un poet absolut

Grigore Vieru – un poet absolut Din editia print

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 19 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Postul Mare

Începe din nou Postul Mare. O perioadă de bucurii duhovnicești, de timp pentru suflet, de slujbe minunate, de pocăință încununată de înviere.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md