Media

Află detalii despre moldovenii răniţi în urma atacului terorist

Tcaciuc Vitalie (domiciliat în satul Morenii Noi, r-nul Ungheni)  a fost internat în spitalul clinic nr. 13, or. Moscova. Pacientul se află în secţia terapie intensivă, în stare gravă. După intervenţia chirurgicală starea pacientului s-a stabilizat.

Castraveţ Alexei (satul Ţipala, r-nul Ialovenii) a fost internat în spitalul clinic nr. 79, or. Moscova cu leziuni corporale mai puţin grave.

Ambasada Republicii Moldova de la Moscova acordă asistenţă victimelor şi rudelor acestora. În dimineaţa zilei de astăzi pacienţii au fost vizitaţi de către colaboratorii ambasadei. Aceştia monitorizează în permanenţă starea pacienţilor şi acordă sprijinul necesar rudelor acestora. Ambasada va pune la dispoziţie rudelor, care vor vizita victimele, cu titlu gratuit, camere de hotel.

În cadrul Departamentului Afaceri Consulare a fost creat grupul de lucru de monitorizare a evoluţiilor privind condiţiile de sănătate ale pacienţilor şi acordarea de asistenţă.

În caz de necesitate colaboratorul Ambasadei responsabil, Veaceslav Vîlcu, poate fi contactat la numărul de telefon 0079267539437.
Contacte în cadrul Departamentului Afaceri Consulare:
201040 / 201041 / 201050

Sursa: MAEIE
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *