Actualitate

ALERTĂ /// 65 de persoane infectate cu COVID-19 în R. Moldova se află în STARE GRAVĂ

(UPDATE) Dumbrăveanu: Persoanele în stare gravă din regiunea transnistreană vor fi referite către instituțiile specializate din municipiul Chișinău, și anume la Spitalul Clinic Republican și la Institutul de Medicină Urgentă.

(UPDATE) Dumbrăveanu, despre starea de sănătate a pacienților cu COVID-19: 65 de persoane infectate cu COVID-19 se află în stare gravă, 172 sunt internați în stare de gravitate medie și 127 de persoane în stare satisfăcătoare. Mai exact, la Spitalul Toma Ciorbă sunt 39 de pacienți cu COVID-19 în stare gravă, de gravitate medie-57. La Spitalul de boli contagioase pentru copii sunt 33 de persoane cu gravitate medie, iar la Spitalul Republican în stare gravă sunt 12 pacienți și trei au o stare de gravitate medie. La Spitalul Ministerului Sănătății 34 de persoane au o stare de gravitate medie. La Spitalul din Bălți sunt 14 persoane cu o stare de gravitate medie. La Spitalul din Căușeni sunt 9 pacienți cu o stare de gravitate medie. La Spitalul Arhanghel Mihail, 8 persoane sunt în stare gravă, iar 21 sunt de gravitate medie. La Maternitatea nr.2 toate persoanele internate au o stare satisfăcătoare. La Institutul de Medicină Urgentă 6 pacienți sunt în stare gravă, iar o persoană are o stare de sănătate de gravitate medie. Restul pacienților au o stare de sănătate satisfăcătoare.

(UPDATE) Dumbrăveanu: Numărul total de cazuri de coronavirus înregistrate în Moldova la această oră rămâne 423, dintre care, 348 – transmitere locală, iar 75 sunt de import.

(09:15) Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat la ora 09:30 informații actualizate privind controlul infecției prin coronavirus de tip nou, la nivel național.

publika.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *