Frumusețe

Alimente light care îngraşă

În cazul în care ai început să ţii un regim este bine să îl respecţi şi să mănânci sănătos, dacă tot mănânci mult mai puţin decât în perioadele normale. Conform nutriţioniştilor, dietele din care sunt complet excluse grăsimile sunt periculoase pentru sănătate, dar pot afecta şi obiectivul vostru de a slăbi. Iată care sunt alimentele care nu te ajută:

1. Grijă la cereale!

Doar cerealele integrale simple, fără ciocolată şi alte arome ajută la dietă. Acestea reglează digestia şi ajută în procesul de slăbire. Înainte de a cumpăra un produs studiază eticheta. Variantele de cereale care se găsesc pe piaţă au un adaos destul de ridicat de alte ingrediente, cum ar fi zahăr, sirop de zahăr, ciocolată, sirop de glucoză, conservanţi şi diverşi aditivi.

2. Băuturile fără calorii

Chiar dacă nu au calorii, îndulcitorii artificiali te pot îngrăşa.

3. Produsele fără zahăr, dar cu sirop de porumb

Conform cercetărilor efectuate peste ocean, acest sirop favorizează depunerile de grăsime în special în zona abdominală. Dacă alergi când eşti la dietă după produse fără zahăr, citeşte cu mare atenţie etichetele. Fructoza din siropul de porumb sau „high-fructose corn syrup", adică tot o formă de zahăr, îţi afectează dieta.

4. Laptele şi iaurtul fără grăsimi

După extragerea grăsimii, mulţi producători adaugă în produsele lactate alte soiuri de grăsimi, bicarbonat de sodiu, amidon sau făină de grâu.

5. Sosurile light

Dacă le cumperi din comerţ, trebuie să fii atentă la conţinutul lor în sare şi zahăr, deoarece de regulă acesta este foarte ridicat. Aceste sosuri nu te vor ajuta la dietă.  

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *