Timpul Local

Andreea Marin, insarcinata sau nu?

Andreea Marin-Banica sustine ca ceea ce o implineste acum este viata de familie, iar cei doi copii, Stefanel si Violeta, nu fac altceva decat sa o uneasca de Stefan.„Tot ce avem nevoie se poate intampla in preajma copiilor, asadar, pentru a-i putea urmari si pentru ca ei sa ne simta cat mai putin lipsa, tocmai de aceea legatura noastra cu cei mici este foarte stransa. In plus, am inceput sa calatorim si in tara, si peste hotare impreuna cu ei inca de cand Violeta avea sase luni", a declarat Andreea.

Faptul ca ea si Stefan sunt persoane publice aduce si repercusiuni negative, recunoaste vedeta, care sustine ca Violeta este urmarita de paparazzi oriunde iese.Intrebata daca asteapta inca un bebelus, Zana Surprizelor s-a eschivat: „Daca scrie la gazeta, trebuie musai sa fie si adevarat, nu? Au angajat-o pe mama Omida pe post de ziarist, am auzit, nu se poate sa dea gres! O sa fac un test, dar formal, fireste, sunt sigura ca la gazeta nu se poate gresi, dar o fac doar ca sa confirm oficial".
In ceea ce priveste o posibila participare la emisiunea prezentata de sotul sau, Stefan Banica, Andreea Marin declara ca pasiunea pentru dans ar face-o sa accepte, insa intr-un moment creat numai pentru ea.„Am dansat de multe ori pana acum, precum stiti, pe micul ecran. M-as implica doar intr-un moment de dans pe care sa-l simt special pentru mine si care nu s-a mai facut pana acum nici in emisiunea sotului meu", a completat Zana Surprizelor .
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *