Actualitate

Andrei Năstase, numit trădător în România

Jurnalist rus: – Sunteți numit politician pro-român, se spune că, dacă veți ajunge la putere, veți lansa o mișcare pentru a vă uni cu România.
Năstase: – Sunt aiureli, mă iertați pentru expresie, dar nu este adevărat. Trebuie să știți, eu îmi iubesc țara, m-am născut aici și vreau ca Moldova să devină stat european. Vreau ca noi să trăim în prietenie aici, deoarece suntem o societate multiculturală și i-am chemat mereu la unitate pe toți oamenii care trăiesc în Moldova. În primul rând, vreau să vă spun că eu tot am pașaport românesc, la fel cum au cred, un milion de cetățeni moldoveni, dar asta nu schimbă esența.

"Eu ca român sunt bulversat. Ce spuneai, băi băiatule, Andrian sau Andrei, cum te cheamă? Tu ești sănătos? Păi tu pentru cine ai jucat, mă băiatule? Tu ești sănătos? Băi, ți-au tremurat chiloții, limba ți s-a răsucit în gură, când ți-a pus ăla câteva întrebări. Pentru cine joci, mă băiatule? Mă bucur că nu te-am invitat aici. Mă rugase cineva, îmi spunea un jurnalist din România: te rog frumos, ajută-l pe Andrei Năstase. N-am avut niciodată încredere în tine. Să știi. Niciodată. Ce periculos jucați! Ați trădat interesele naționale", a precizat jurnalistul român Paul Iurea.

În ultima vreme, tot mai multe voci îl acuză pe Andrei Năstase că ar reprezenta, de fapt interesele Rusiei în regiune. Un argument în acest sens ar fi și marginalizarea electoratului unionist atât la proteste, cât și în partid. Acest lucru este confirmat și din interiorul formațiunii, chiar de către Valentin Dolganiuc, unul dintre fondatorii Platformei Demnitate și Adevăr.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *