Actualitate

Andrei Sîngereanu este noul Director General al ANTA

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a venit cu un mesaj de salut și a urat succese noii conduceri în activitatea profesională, asigurând că va avea tot sprijinul ministerului în buna funcționarea a acestei structuri, care are multe restanțe la capitolul corupție și buna funcționare.

La fel, acesta a mulțumit și colectivului, celor care vor dori să colaboreze în spiritul corectitudinii și respectului și a accentuat că începând de „astăzi” se întrerup practicile vicioase mai vechi, ca de altfel, vor fi luate măsuri mai drastice, relatează sinteza.org.                                                                                                            
Andrei Spînu a mai adăugat că Andrei Sîngereanu este un specialist în domeniul transportului și are o vastă experiență de activitate, l-a mulțumit pentru că a acceptat această provocare, urându-i multă baftă.                                                                                                                                                                                    
Andrei Sîngereanu a spus că cunoaște despre problemele cu care se confruntă, atât operatorii de transport, cât și colaboratorii ANTA în activitatea profesională și în scurt timp vor fi întreprinse un șir de acțiuni pentru ameliorarea situației.                                                                                                                                             
Noul director a îndemnat colaboratorii să fie proactivi, specificând că vor fi apreciate ideile și soluțiile care vor ajuta la schimbarea spre bine a situației de la moment, iar cei care își exercită atribuțiile de serviciu onest, vor fi susținuți și promovați.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *