Actualitate

Andrian Candu, despre Maia Sandu: Ar trebui să se spele de păcatele anterioare, pare o versiune feminină a lui Filat

Comparația a fost făcută de către președintele Parlamentului, Andrian Candu, la conferința de bilanț a sesiunii legislative de primăvară. ”Inițial speranțe, după care – minciună, speculație și dezamăgire.

Cu regret, în Maia Sandu văd astăzi dezamăgire”, a explicat Candu. Demnitarul îi atrage atenția liderului Partidului Acțiune și Solidaritate că ar trebui să-și aducă aminte că a făcut parte din PLDM, partid al cărui lider a fost acuzat de furtul de la Banca de Economii și care și-a făcut campanie din acești bani. „Maia Sandu, înainte de a aduce anumite acuzații, ar fi trebuit, probabil, să revină puțin la funcțiile anterioare pe care le-a deținut, activitatea pe care a avut-o ea anterior și să se spele inițial de propriile păcate.

Maia Sandu a participat în campanii electorale în cadrul PLDM. Ea a devenit deputat în acele campanii electorale, fiind promovată de PLDM, partid care a organizat acele activități și campanii din banii furați la Banca de Economii.

 

Doamna Maia Sandu ar trebui să-și aducă aminte că colegul ei de proteste, domnul Usatîi, a venit în public cu documente prin care s-a demonstrat că pe banii BEM-ului, PLDM, din care ea făcea parte, a angajat companii de lobby din SUA și pe banii BEM-ului se făceau campanii în care ea a participat și a devenit deputat”, a spus Candu. Reacția vine la acuzațiile liderului PAS, care afirmă că PDM, al cărui vicepreședinte este Andrian Candu, nu și-ar fi declarat toate sursele de finanțare și cheltuielile. Andrian Candu a negat aceste acuzații și a precizat că există cadru legal și instituții care verifică modul în care sunt declarate sursele de finanțare și cheltuielile.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *