Opinii și Editoriale

Apel catre cei aflati departe de casa

Dragi compatrioti, dragi prieteni,
Guvernarea comunista de la Chisinau a fixat data alegerilor anticipate pe 29 iulie, care cade intr-o zi de miercuri. Cei care se tin cu dintii de putere au ales aceasta zi stiind ca lumea este ocupata si crezand ca noi, cei aflati in strainatate, nu vom parasi locul de munca, de teama sa nu-l pierdem. E adevarat: toti vrem sa avem un serviciu, dar e tot atat de adevarat ca ne dorim o tara condusa de altcineva decat comunistii: de partidele liberale, care sa ne reprezinte.

Lansam acest apel catre toti compatriotii aflati peste hotarele Moldovei, catre acei carora le pasa de fratii, surorile, copiii si parintii ramasi acasa. Sa ne unim „in cuget si in simtiri” si sa dejucam planurile diabolice ale guvernarii comuniste, disperata ca va pierde aceasta batalie. Ca sa invingem, trebuie sa ne prezentam la urnele de vot cu pasaportul (nu cu buletinul de identitate) la Ambasada R. Moldova la Roma. Va amintim ca la scrutinul din 6 aprilie, noi, cei aflati departe de casa, am votat masiv contra comunistilor, in proportie de peste 90 la suta. In schimb, mai-marii de la Chisinau au prezentat datele pe dos, mintind lumea ca cei care muncesc peste hotarele Moldovei au votat aproape numai in favoarea comunistilor.
Adresam acest apel catre toti compatriotii nostri care muncesc in alte tari ale Europei.
Informati toti prietenii, toate cunostintele, indemnati toata suflarea din Moldova care munceste pe meleaguri straine sa-si faca datoria civica. Rugati patronii care v-au angajat la munca sa va dea liber in ziua de 29 iulie; gasiti o solutie ca sa spunem un NU! ferm acestei guvernari care seamana teroare si saracie. Orice vot e un branci dat fosilelor comuniste. Nu votati partidele mici si asa-zisii „independenti”. Votati AMN, PL, PLDM!
Sa nu ne dam batuti, sa-i ajutam pe cei ramasi acasa sa scape de tumoarea maligna care se cheama guvernare comunista!
Numai astfel vom fi cu adevarat liberi intr-o lume libera si civilizata!

Un grup de moldoveni aflati la Roma
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *