Moldova

Arhitectul-şef al Chişinăului, Vlad Modârcă, ar putea fi demis

"Unul din motive pentru care va fi demis Modârcă este vârsta de pensionare. Dumnealui are deja 62 de ani. Pot fi şi alte motive. Primarul general, Dorin Chirtoacă, va face o declaraţie în care va anunţa dacă Vlad Modârcă va rămâne în funcţie sau nu", a spus Nistor Grozavu. Întrebat cum apreciază activitatea arhitectului-şef, viceprimarul a declarat că Vlad Modârcă cunoaşte oraşul în toate detaliile, iar activitatea sa a fost una "foarte bună". 

La rândul său, Vlad Modârcă, nu pare stresat şi este sigur că, în cazul în care va fi demis, se va întoarce în funcţie peste doi.
"Lucrul ăsta se vorbeşte deja de 24 de ani. Fiecare primar nou-venit îmi propune demisia. Chiar am fost demis de două ori, dar ulterior am fost restabilit", a comentat Modârcă. El nu ştie care ar fi motivul demiterii sale, în afară de cel invocat de Nistor Grozavu, şi anume vârsta de pensionare. În cazul în care primarul general va semna dispoziţia de demitere a lui V.Modârcă, acesta a spus că nu va merge în instanţă. "Sunt băiat serios. Nu mă voi judeca cu Primăria". 

Precizăm că Vlad Modârcă a fost principalul funcţionar de la Primărie pe care reprezentanţii societăţii civile l-au acuzat că ar fi responsabil de demolarea monumentelor istorice din Chişinău.

Timpul.md (I.M.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *