Actualitate

AUR: Cea mai mare parte a românilor primesc lunar echivalentul a peste 10 000 de lei moldovenești

Unirea Republicii Moldova cu România reprezintă un act firesc de reparație istorică. La momentul de față există o graniță nedreaptă pe Prut deoarece politicienii i-au ținut pe moldoveni dezbinați ca ei să poată fura.

Așa că au distrus tot ce exista și apoi au furat și viitorul copiiilor împrumutându-se în numele lor prin intermediul statului. Banii furați nu au rămas în Republica Moldova, toți și-au construit vile impozante și o viață de lux în Federația Rusă, România, SUA sau în spațiul european.

Tocmai de aceea soluția la toate problemele, soluția imediată și rapidă, este alăturarea României așa cum a fost acest proiect acum un secol.

Dar aici nu despre avantajul istoric trebuie să discutăm ci despre faptul că moldovenii au dreptul la o viață mai bună, nu doar politicienii din banii furați.

PENSII MARI

România știe să aibă grijă de bătrânii ei. Cea mai mare parte a românilor primesc lunar echivalentul a peste 10.000 de lei moldovenești. Acești bani le permit să aibă o viață mai bună, să meargă în vacanțe, să iasă la restaurante, să se bucure de viață, o viață sănătoasă.

Bătrânii trebuie să fie respectați. Ce avem noi la schimb? Majortatea au fost abandonați de stat, trăiesc în sărăcie și trebuie să se susțină singuri din ceea ce obțin din curte. Unii dintre ei se bucură de micile sume de bani făcută din munca grea a moldovenilor plecați în afara republicii.
Bătrânii au nevoie de ajutor și ei reprezintă o categoria socială de care trebuie să avem grijă.

ALOCAȚII PENTRU CREȘTEREA COPIIILOR

În România statul oferă sume de bani pentru creșterea copiiilor. Aceste sume de bani vin lunar și acoperă o parte din cele necesare pentru a se putea ajunge la școală și ei să beneficieze de cea mai bună educație.

Alocația media ofertă de către statul român este de aproximativ 1.000 de lei moldovenești. Acești bani se acordă lunar și familia îi folosește pentru a putea asigura o creștere corectă.

Atunci când copiii învață bine la școală mai există burse. Acestea pot fi sociale dsau de merit și se poate ajunge și până la 5.000 de lei pe lună.

DRUMURI MAI BUNE ȘI AUTOSTRĂZI

Când ajungi în România ceea ce te uimește sunt drumurile bune față de Republica Moldova.
Statul a reușit să asfalteze majoritatea străzilor și drumurilor și se lucreaz intens la autostrăzi, acolo unde există de recuperat dar lucrurile merg foarte bine.
România are aproape 1.000 km de autostrăzi, din acest punct de vedere stând proporțional mai bine decât statele din jur , state precum Iugoslavia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Ucraina, Georgia, Belarus.

Sigur că România nu dispune de un sistem de autostrăzi precum Italia, Spania sau Germania, dar să nu uităm că până în 1989 a exista un regim comunist extrem de dur. Mai sunt multe de făcut și acest lucru este recunoscut.

BANI PENTRU AGRICULTORI

România oferă în fiecare an ajutor fermierilor. Acest ajutor vine pe suprafața de teren cultivată.

Aproximativ 4.000 de lei pentru fiecare hectar de teren agricol cultivat oferă în fiecare lună România către fermieri.

Apoi, dacă cumva a fost un an greu, un an în care ploaia nu a venit atunci statul vine și oferă banii pentru calamitate, adică se asigură că toate cheltuielile sunt acoperite.

În acest fel fermierul este ajutat și el se simte protejat. În fiecare an el începe muncile câmpului cu încrederea că va trece cu bine și se vor putea bucura de roadele pământului.

MARE ȘI MUNTE

Probabil unul din lucrurile cele mai frumoase îl reprezintă relieful extraordinar de variat.

România dispune atât de acces la mare cât și zone senzaționale la munte. Accesul este asiguratprin litoralul românesc de la Marea Neagră. Vara când este frumos și totul verde sau iarna când zăpada este perfectă de schiat se poate merge și în Munții Carpați

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *