Ultima oră

Biletele la meciul Moldova – Rusia au fost vîndute în două zile

În prima zi au fost comercializate aproximativ 6000 de tichete, iar în a doua – celelalte 2400.

Stadionul "Zimbru" are o capacitate de 10400 de locuri. Din acestea, 570 de bilete sînt rezervate, conform regulamentului internaţional, suporterilor echipei-oaspete. Alte 1430 urmează să fie repartizate partenerilor Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Federaţia naţională de profil a limitat, în premieră, în urma mai multor sesizări, numărul de bilete vîndute unei persoane – doar patru. Cu toate acestea pe Internet au apărut deja anunţuri de comercializare a biletelor la prețul de 500 de lei, de cinci ori mai mult decît prețul inițial al acestora.

Partida Moldova – Rusia va începe la ora 21.45. Pînă la disputarea acesteia au mai rămas 15 zile. În meciul-tur fotbaliştii moldoveni au obţinut un rezultat de egalitate (1-1). Ei totalizează în prezent două puncte şi ocupă ultimul loc în clasamentul grupei G. Selecţionata Rusiei păstrează şanse de a se califica în finala Campionatului European. Meciul va fi primul disputat cu noul antrenor la timona echipei naţionale, Ştefan Stoica, care l-a înlocuit recent pe Alexandru Curteian.

Sursa: Moldpres.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *